Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

Without the dark, we'd never see the stars.

Hello stranger.
Din nou, o zi super de weekend. Si ce fac eu in zilele insoride de weekend? Of course, astept gratarelul in familie. Toata ziua. Si surpriza, gratar la miezul noptii. Ca na, noi facem totul more special.
Si daca nu sunt nori, macar ma voi uita la stele. Asta am facut aseara si stii ce? Vad carul mic. 
Ah, ador sa merg seara cu masina. E liniste, nu o foarte mare aglomeratie. Mergi linistit si tii drumul care pare sa se lungeasca la nesfarsit. Privesti pe geam, deja visezi; apoi adormi. Si te trezeste un clacson; o glumita. Te enervezi si iti revii cand ii vezi pe ceilalti zambind. Si uiti de toate cand razi de de doare burta la glumele spune in timp ce unu singur sta afara in frig si se chinuie la gratar. Plus, nelipsita replica, rostita dupa jumatate de ora intreaga. `Pe mine nu ma ajuta nimeni?`:))
I`m already home. Da, m-am grabit sa plec, dar a trecut si ziua de duminica si maine e iar scoala. Of, nu te mai suport.
A fost frumos si la gratar si la Ioana. Nu mai dau detalii ca le-am dat de atatea ori. Pana la urma, ce altceva ai putea sa faci in familie, respectiv cu pritenii? Sa te simti bine, normal. Ca doar pentru asta ii ai. Si crede-ma ca au fost muulte glume la ora aceea. Mai ales pe seama vecinilor. Apoi o plimbarica pana la Diana, pentru niste ciocolatica poloneza, la prima oara a diminetii.
Am fost o draguta si am adus-o si pe Narcisa la Bucuresti. Si iar graba sa merg la Ioana. Unde am mancat sarmale si am ofticat-o pe sor-mea. 
Thanks sweetie 
Din nou sunt racita. Daca toamna am racit de doua ori, la iarna ce ma fac?
Oky, de ce ma intreaba toata lumea la ce etaj stau? La noua, domnule, la NOUA. Deci stau la noua. Ioana sta la 11. Ametesti cand te uiti in jos, cand vezi miile de masini din bulevard. De unde or fi atatea? Si se grabesc sa ajunga in acel loc. Undeva. Acela plin de farmec, fericire si multa stralucire.  Altminteri, de ce s-ar mai grabii? Si ai privii o zi intreaga bulevardul, dar e prea mult zgomot. Dar aici la noi e soare baby.
Stii ce, au mai trecut niste zile. Iti spun o poveste, ma asculti? Am cam mancat dulciuri si nu m-am intalnit cu prietenele si mi-e dor si nu am mai deseneat si de asta imi e dor si am ascultat o melodie super si alte versusi ce nu mi le pot scoate din minte "What would you say to be paid to be one of the beautiful?Such a beautiful" si am avut o nara infundata toata noaptea trecuta, abia am dormit! :))
Gata ca mi-e somn. Dar how sweet. El a venit sa ia unstensilele pentru ciorba:>
Such a beautiful face, such a beautiful boy! Hee hee. Peace :)

1 comentarii:

Am inceput-o sambata respectiv 13 noiembrie si am terminat-o azi, 17 :))

 

Trimiteți un comentariu

VIZITATORI