Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

Taste me, drink my soul

The breaking of the day. 

Hello you. Ah, vreau sa ninga, sa fac ingerii in zapada. Just like a child..
Si s-o ingrop din nou pe Ioana. Do you remember baby? Old times.
Sa merg la patinuar cu Geogiana, sa mai dam peste tipi ca acela care m-a ajutat sa ma ridic, dupa ce prietenul sau grasui a dat peste mine. Apoi putin vin fiert cu scortisoara, urmat de o plimbarica prin Cismigiu, admirand luminitele si linistea ce-l cuprinde. Si cum as putea sa uit ultimele minute petrecute in parcarea blocului meu, cu o ciocolata calta, sa ne incalzeasca, cat timp noi povestim a mia oara lucrurile amuzante petrecute pana in prezent.
Heyy, I remember a winter day, when i went out with Diana and played all day long in the snow. It was so beautiful, and we were so youg and happy. These are hard memories for dreamers.
Uh, I feel safe in white because, deep down inside, I`m an angel.

Inca o zi frumoasa. Chiar daca a plouat si e rece, tot frumoasa este. Doar e sambata. Ce bine suna, nu? Jumatate de noiembrie s-a dus. Timpul nu mai sta deloc. O ia la goana si nici nu stii. Doar simti. Si te trezesti ca e iar weekend. Nici nu ai timp de odihna, apoi o iei de la inceput. Ce-i asta frate? Viata sau raliu? Ah, nu mai am timp de nimic. Parca saptamanile sunt zile, zilele ore, orele minute etc. Uneori e bine. Iar uneori parca as oprii totul. Dar sa lasam cele rele cu cele rele si sa trecem la cele bune, cum ar fi schitele mele. Am desenat ceva, la insistentele Ioanei si ce crezi? Inca sunt buna ma.
Sunt treaza de la sase jumatate. Am facut un pic de ordine si evident, ca de la o vreme incoace, am avut grija sa intind rufele. Iar dupa alte sase ore, sunt cuprinsa de somn. Sau poate doar plictisita. Chiar am nevoie sa mai ies din cand in cand. Si mi-e dor sa vad un film cu Geta la cinema. Cu muzica deschisa in winamp, tocmai mi-am facut un ceiut si astept sa se descarce filmul. Ah, mi-au inghetat mainile. De fapt nu asta simt. Simt ca mi-au amortit si abia mai apas pe taste. 
Eh, astept sa se faca o data prajiturica din cuptor si ia te uita, gata si filmul. Imi fac unghiile si-l deschid. Inca ascult muzica. Am o mie de ganduri si toate zboara de la mine. Iti spun eu altadata. Iti spun cand e iarna. La prima ninsoare. Si promit ca anul asta fac si un om de zapada. Bine? Te pup ma.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VIZITATORI