Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

Superman ain't saving shit

I`m different man, kiss my ass, kiss my lips. Am I too nice? Bitch if you died, I wouldn`t buy you life.
And it's probably 'cause you think you're cooler than me.
Oky, muzica reuseste sa ma calmeze mereu. Thanks God for Bryan!
Eh, ce dimineata frumoasa. Somn pana la noua jumatate si miros de vanilie.
Apoi putina muzica.  `Gotta love ma little nasty girl U know I love ma little nasty girl, I love ma little nasty girl`
 Acum, mi-am tras din nou cuvintele aproape de mine, in locul unde pastrez sentimentele, care in perioada aceasta ma cam consuma. Bine ca este weekend. Un pic de relaxare, un film, muzica si pica rangul daca ma mai vizitezi si tu, Suz?
I-am povestit cuiva desprea cele cateva ore petrecute in Cismigiu, acum doi ani cu un batran care mi-a detaliat fiecare particica a unor strazi de alta data. Si cate cofetarii si cinematografe erau. Si ce viata era. Asta m-a facut sa ma gandesc in continuare la acei ani. Si la prezent. La faptul ca devenim din ce in ce mai saraci dupa ce mari maestrii ne parasesc scena. Cand am ajuns ieri acasa, nici nu m-am facut comoda, ca mama a si venit sa-mi spuna despre Adrian Pauescu. Intr-adevar, pacat, s-a mai stins o stea.
Dar durerea nu mai exista pentru cel ce s-a dus, ea sufoca sufletele celor ramsi in viata. Iar "generatia in blugi" este acum cea mai afectata. Respect.


Ieri m-am plimbat un pic si am ajuns acasa pe la patru jumatate. Lesinata de foame, normal! Am devastat trei barcute! Alex stie.
Apoi am spus ca vad un film, dar cand esti singura nu mai e la fel. Si chiar daca ai acel chef de ras, nu este atat de profund. Poate  ies si eu afara dupa ce fac curatenie. Of, de ce si zilele libere trec la fel de repede? Nu le pot avea pe toate. Doamne, ma transform in vecina de langa mine. Cea care, daca te intalneste, incepe o conversatie gen "Ce faci, bine sanatoasa? Bine sanatoasa! Si mami ce face, bine sanatoase? Bine sanatoasa!"
Eh, de ceva timp incerc sa nu mai pierd notiunea timpului si sa mut pe Discovery pentru a viziona Haunting. Problema este ca mi se face frica si in doua minute (maxim sase) schimb pe desene. 
Whatever, asta nu este nimic in comparatie cu ce s-a intamplat ieri. Nu ma obosesc sa fiu elocventa. Ioana a dat lucrarea mea de 9 corectata, unora vai their mother, ma!!! Sa vina politia! Vai, mi-e rau, vreau un pahar cu apa! 

Pai cum sa nu fiu suparata daca fac stop cardiac dupa stop cardiac, ca ma plagiaza toti. Originalul meu suna asa "Aoleu ce fata de as de trefla ai" E vero! Melodie de jucat "brici". Sa ne mai si distram, nu? Am zis sa fac o aroganta si sa fiu mai funny azi.
Dar sa lasam cele rele cu cele rele si sa trecem la cele bune. Cum ar fi, Groun Ups, pe care il voi viziona a doua oara ca sa rad un pic. Peace.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VIZITATORI