Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

Monday cocktail

Hello hello. Scriu putin, apoi ma bag in pat.
Nu este imperios (nevesar), dar serile acestui weekend chiar m-au inveselit.
Sambata, dupa ce am facut curatenie, dragalasa de Georgiana, m-a suna sa ma intrebe daca vine pe la mine. Of course!! I-am aratat cea mai tare faza din Grown Ups (pararea noastra) apoi am vizionat The Graves, unde ne-am ales personajele. Si, surprinza. Nu am murit. Ne-am intors acasa tinere si mereu verzi. Nu am specificat faptul ca am asteptat-o cu cico cald, biscuitei Oreo si alune. Ok, poate ca a dat biscutii si covrigeii pe jos si m-a lovit de cateva ori si in loc sa ma ajute sa-mi iau telefonul de jos ea imi facea poze dar am ras cat pentru toata saptamana. 
Iar duminica la cumparaturi. Stii si tu cat dureaza astea! Nu-i asa Ioana?:))
am mers prin mega image dupa ceva dulce si am iesit cu niste redd`s. La bancuta, ca de obicei, glumite, chestii serioase, amintiri si first love`uri apoi am ras. Eh, in copilarie am aflat ca sunt doua feluri de doctori. Cei care merg la facultate timp de sase ani si mama. Si cum sa nu rad cand ea imi aduce aminte de momentele memorabile cand ma bateam cu Diana pe strada si urlam "razbunarea arma prostului!!!!" 

Mda, filmul nu a fost cine stie ce, iar duminica seara am inghetat acolo pe banca si apoi am alergat ca doua gaini cu capul taiat dupa  doua paini simple. Dar eu tot te iu .. bai ce greu e. Te iu ... Eh, love you :d
Peace :*

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VIZITATORI