Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

Take me on a trip upon your magic swirlin ship

Heyy buna dimiii! Din nou weekend, ce bine. Nu stiu de ce, dar mi se pare ca zilele de liceu trec mai repede cand esti de dimineata. Poate e doar o remarca (una care nu ma deranjeaza chiar deloc), a mintii mele ticsite de tot felul de lucruri; dorinte, muzica, schite si secvente din filme. Si mai sunt si altele. Dar nu stau acum sa enumar detaliile psihicului meu. Nu vreau sa plictisesc deconspirand un Bucuresti vintage, doar muzica buna, arta, fashion. Gata! Am spus nu.  Ah ascult Nasty Girl si nu-mi pot scoate din minte "Gotta love ma little nasty girl, You know I love ma little nasty girl" iiiiii:x

  Damn, sughit. Poate se varsa ceaiul. Okay, poate pana termin de sris se opreste si el. Cu ceaiul langa mine, care, nu stiu daca e aici pentru placerea gustului sau sa-mi incalzesc mainile, care, firar ea de circulatie proasta, sunt sloi, amortite, si sub zero grade! 
Well, nici chias asa .. 
Nu mai tine, ma duc sa-mi iau o patura.
Back. N-am chef de nimic. Vremea e din ce in ce mai rece si de dimineata m-am trezit cu nasul infundat. O sa racesc si eu. Asta e. E duminica, nu? Ieri n-am facut nimic. Am ras putin la niste desene, am baut vreo trei cico`uri, am rontait cate ceva, am ascultat muulta muzica si am lenevit. Ah, acum nu mai astept weekendul ca sa ies cu fetele, acum il astept ca sa dorm mai mult. Adica pana la noua, ca la ora asta m-am trezit si ieri si azi. Si a visat ceva ciudat. Si m-am trezit cu "Turn the lights down low,  Take it off Let me show, My love for you insatiable" Eh, a fost frumos.
Intr-o zi m-am trezit pe la cinci jumate p.m. cu o melodie foarte draguta. Wonderful Life. Ah si solistul..cam frumusel el asa:>  
Iar pe Geta nu am mai vazut-o de foarte mult timp. Trebuia sa-mi dea ceva si nu ne-am mai vazut. Poate reusesc s-o scot azi la niste biscuiti in parc. Gata cu shaorma! Gata cu hamburgerii! Cand am sa-i spun ca mi-am luat joi o shaorma ca nu mai puteam de foame o sa se strice de ras. De-asta o iubesc nu?
N-am inspiratie. Tot ce-mi trce prin minte e "ce-ar merge niste biscuiti, am degetele inghetate, hey cine imi face si mie un masaj, nu am chef azi" . Oo, by the way, am niste prune. Vaai :))
Nu, serios, ma bag la niste desene sa rad un pic ca am chef rau de tot. Toata saptamana am avut chef de caterinca:> Dar daca n-am cu cine fratee!! 
See you late baby. Peace :*

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VIZITATORI