Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

Stop stealing my heart away

Well, sunt singura acasa si am o usoara senzatie de frica. Dar am muzica destul de tare cat sa nu mai aud linistea asta sufocanta, raspandita in toata casa. E putin racoare si, apropo, mi-am schimbat manichiura. Ceva cu sclipici. Ca de obicei intru pe youtube si ascult muzica de acolo, nu stiu de ce. Dar mai gasesc cate ceva si e mai dragut. Da, fac reclama. Azi am vazut video-ul de la Heartbeat a placintelului de Enrique. 
Uh! I fell in love with `i cand feel your heartbeat ` 8->
Ah, muzica reuseste de fiecare data sa ma relaxeze. Si sa-mi risipeasca orice sentiment negativ. O piesa buna si orice picaura de stres se evapora. Nici nu mai stiu ce simt. Dar mi-e imposibil sa mai stau aici fara o briosa si o ciocolata calda!
 Of degeaba trec zilele de liceu repede daca minunatul weekend se duce si mai usor. Dormi un pic, mananci, te relaxezi ca tot omul si pac! Deja e trecut de ora cinci jumate p.m. Pe langa toate astea, mai este si duminica. Apoi, nesuferitele zile de luni. Cand ma intorc in clasa si-mi pierd orele in oboseala si in stres. Fum de tigara si limbaj specific generatiei. Eh, viata e mizera si daca n-o iei in maini e si mai rea. Doar noi o schimbam. Sariram peste chesta ca nu sunt eu in stare sa dau lectii despre ea.

Aveam chef de ceva dulce si ce crezi? Dragutul de Alex mi-a dat biscuitei Milka. Fini si crocanti.
Gata, mi-am luat ghiozdanel! Finally. Blue sky color hihiii ;;)
Am vazut si niste bluzite superbe,vintage, pe care le voi achizitiona mai tarzior, pentru ca la ora respectiva, oboseala era intensa iar nervozitatea aparuse odata cu ea. Asa ca mi-am luat doua batoane Fitness si am luat drumul casei. Ma luase si o migrena, pe care inca o am. Serios, inainte de inceperea scolii, ma tot laudam ca nu ma mai durut capul de ani buni. Si la o saptamana dupa aceasta afirmatie, nu mai scap de ele! Eh, poate ma uit si la un filmulet si apoi un pic de somnic pana pe la sapte asa ca merg la magazin.
Uite cum zboara timpul. Am inceput sa scriu acum mai bine de 24 de ori si ma chinui sa mai spun cate ceva sa nu fie prea simpla. Peste jumatate de ora este sapte. Ce-am spus eu? 
Ok, ma opresc aici ca nu am inspiratie si de la oboseala ma enervez. Ma duc sa-mi iau bluzitele, apoi pana la super market ca am chef de niste stixuri si suculet natural.
Bye :)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VIZITATORI