Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

If loving 80's is a crime, then I plead GUILTY

Bonjour weekend:*
Ah, am adormit aseara pe la zece jumatate. Lumina era slaba, emanata de televizor, care, bineinteles,  era deschis pe un post de desene. I`am still a child, i know, i know.. Initial ma uitam la Haunting, dar fiind singura in camera mi s-a facut frica si am schimbat. Am rasfoit a mia oara schitele din vara, apoi am tras patura cu floricele pe mine. Somnoroasa fiind, mi-am pus castile  si  pe ritm de rock`n`roll, nici nu stiu cand am adormit, daca mi-a oprit Alex radioul (Rocktombrie:>) sau daca s-a oprit singur. Dar imi amintesc ultima melodie, Paradise City. Apoi doar vise frumoase. Pe care nu mi le amintesc.
De dimineata bilutele din staniol erau tot langa mine, la fel si castile. Asa ca am pornit iar radioul si am ascultat Empty Rooms si Blue Power. Ah, asta chiar m-a inveselit si imi lipsea sa-i ascult asa, mai mult. Tot ce-mi umbla in minte e `here i am, rock you like hurricane`

Momentan stau la caldurica, cu un ceiut fierbinte si ascult muzica. Am vazut cateva poze cu interiorul unor case din anii 60-90. Ah, divine. Vreau si eu una. Eh, nu-i nimic, crestem noi si ne mutam impreuna pe Lipscani, ne facem o vila (gasim noi loc) sau eventual reparam una si o modelam cum vrem, nu-i asa Georgiana? >:D<
 Ieri pe la sase p.m. am mers pana in Unirii, unde m-am intalnit cu ea si ne-am mentinut silueta cu un Big Mc si cartofiori prajiti. Cred ca stii despre ce vorbesc. Dar acum le complitez cu o serie de abdomene. 
So, shut up and let me go
Revenind la subiect, am asa o stare melancolica. Ascult o melodie din '89 si-mi sta gandul doar la acel design si toata frumusetea ce ne inconjura atunci. De fapt si acum emana frumusete, dar nimeni nu mai are timp s-o vada. Vai, nu mai sunt aici, visez. Am ajuns sa ascult melodii de Craciun. `I'am driving home for Christmas, with a thousand memories` Eh, mai e putin 8->
By the way, au schimbat steagul nenorocitilor alora de pe pretioasa noastra ciocolatica Rom? Futu`le muma`n cur cu steagul lor cu tot! Cat tupeu!
A inceput sa ploua, sau m-ai scuipat tu? Ma duc sa verific. Da, ploua. Vezi, stiam eu de ce o numesc asa. Deci nu-ti uita umbrela acasa. A mea e la Ioana.
Aveam chef sa rad (si inca am) asa ca am cautat Fratele Urs. Dar nu am gasit in romana. Asa e mai super. Uf, ce vreme. Si eu am chef sa ma plimb. Nu-i nimic. Ma duc sa fac putina ordine pe aici.
Peace baby, and see you later .

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VIZITATORI