Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

Let the sun shine

Hello hello. So long time. S-au intamplat cateva lucruri frumusele in toate aceste zile. Cel mai important fiind majoratul dragutei merle surioare. Ah, peste doi ani e baba. Cum mai trece timpul. Love you sweetie! :* 
Sora mea urs:> (Genial desenul)
Ok, incerc sa-mi amintesc. E mai greu acum. Si e ciudat totusi. Se petrec lucruri frumoase. Lucruri care te inveselesc si discutii ce-ti starnesc rasul profund, iar mai apoi lacrimile. Tot de agrement. Lucruri de care nu ma mai satur. Le vreau din nou, din nou (Eman ecou) As rade, manca prajiturelele mele preferate, sta cu prietenele, asculta muzica, viziona filme, as bea tot ce-mi place mereu. Si as vrea sa mi se indeplineasca orice dorinta. Dar nu se poate. Alfel as spune ca sunt la mare, fac un gratar pe plaja si fac si niste poze si ma joc cu catelul de la barul de langa noi. Eventual m-as plimba cu Leonardo pe malul marii, am face poze si intamplator, cine crezi ca ne apare in cale? Enrique domnule! Fac si cu el niste poze, ce sa mai, multi de da,da,da si nici un nu,nu,nu. Ce tare. Hai ca am imaginatie:>
M-am trezit devreme azi. Stai frate, ca eu ma trezesc mereu devreme. Deci m-am trezit, m-am culcat la loc si apoi m-am trezit si m-am dus la oglinda. Apoi in bucatatie si ce vad pe frigider? 
Biletel de la mama `spele si tu rufele, te pupa mami`
De la noua tot intind rufe. In fine, ma uitam pe geam si parca nu vedeam nimic. Ma tot gandeam. De fapt visam. Doar lucruri frumoase. Vedeam locul cum era cu cinci-sase ani in urma. Practic, imi apartinea mie si Ioanei. Toata dupa-amiaza eram afara jucandu-ne. Si apoi pac! 
Am avut o revelatie `baaa mi-au chelit copacii` :))
In curand va fi noiembrie si nu va mai fi nimic viu. Doar fum si cat mai mult beton. Si jaf armaaat!! Ah, iar am chef de ras. Apoi vine mosuuul. Ah, sunt narcotizata de mister. Ieri cantam o brad frumos si radeam din orice. Singura zi in care am crezut ca plec si eu acasa mai vioaie. Si s-a gasit ala de fizica sa mi-o strice. Gay idiot! (Nu-i insulta, chiar e gay)
Aseara am reusit sa urmaresc Haunting, uneori cu patura-n cap si bineinteles vorbind cu Ioana la telefon, altfel cu patura sau fara tot pe desene era fixat. Eh si am atipit de vreo doua ori in telefon dar ea stie ca o iubec.

Imi amintesc ziua de duminica. Ma uitam la niste poze si la un moment dat, vad una atat de amuzanta ca am ras sapte minute incontinuu.  Atat de tare si de molipsitor incat a venit Laur cu tot pachetul de servetele de bucatarie sa ma intrebe daca am nevoie.
Si apropo, nu am mai facut o schita de mai bine de o luna. O sa am cosmaruri cand am sa fac un desen nou. Acum e o oarecare liniste in camera. Dar bineinteles, se aud desenele de pe Cartoon Network, respectiv  Fetitele Power Puff, hihiii ;;)
Bun, deci mai e jumatate de ora pana scot si ultimele rufe, mi-am mancat sandvisurile si am facut si ordine. Ma duc dupa ceva de rontait si poate vad vreun episod din categoria `sweet memories` Hihii. 
Ah, lucruri frumoase, lucruri frumoase!! Numai despre asta am vorbit.
See you later baby. Peace :)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VIZITATORI