Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

Autumn is a feeling. Feeling blue.

Hello everyone. Ah, pana acum cateva minute aveam o stare de nervozitate din cauza unui taranoi (Si el de la Dâlga) Acum ma doare burta de la atata ras. In plus, sughit. Iar. Ah, merci Sweetheart si Alex. Ce m-as face fara voi? Probabil dulceata de visineee 8->
Eh, neaparat trebuie sa relatez aici ziua de azi. Pentru ca am ras cu Alex si Iancu de m`a durut burta. Problema este ca nu-mi amintesc prea bine ce au spus, dar, te pup ma!

E un frig afara de iti ingheta grisuletul. In drumul spre scoala mi-au degerat patru degete! Fireste, au crescut la loc. O saptamana intreaga am ajuns la liceu inghetata, cu parul valvoi, din cauza nenorocitei aleia de claditi triunghiulare, care cred ca poate sa creeze si o tornada! De fiecare data cand trec pe acolo, adie vantul sau nu, parul meu e la cinci cm de scalp! Si uite asa ma chinui toata ziua sa-l potolesc. 
  In continuare e frig. Iar eu stau cu zece cotrente pe mine sa nu deger. Ca de obicei, mana stanga este calduta, deoarece ma mancai pe obraz si ma mai joc cu parul, dar cea dreapta este sloi.  Fratee, se auzea ca ne incalzesc si noua caloriferele. In fine, DOAR se auzea. Stau ca o baba in bucatarie, in liniste mortala, cu un ceai langa mine si ma incalzesc la aragaz! Jeez.
Am asa o atmosfera vintage. 80`s mai exact. Sunt singura. Colati si-un pulover usor largut si mai lung roz pal, acompaniata de Purple Rain si tv-ul deschis, nu stiu pe ce post, volumul e atat de mic, reusesc doar sa-mi beau ceaiul si sa simt parfumul lumanarilor de pe birou. Simt ca ma ia somnul.
De data asta nu mai uit. Deci ne vedem diseara scumpoo >:D< Ca sa edific, weekend`ul trecut ar fi trebuit sa dorm la Ioana, dar am uitat. Acum ma revansez. Geta e in excursie. Iar eu astept sa plec pe undeva. Tocmai ce-am facut baita si am parul usor ondulat. Pacat ca nu ramane asa. Eh, nu era necesar sa spun asta, dar ma uit in oglinda. Si-mi cam place ce vad :-"
N-am mai desenat ceva de foarte mult timp, n-am mai vazut un film, doar muzica n-a lipsit. Mi s-a facut si foame. Of, ma plictisesc rau. 
And i want to have longer hair. But i`am waiting. Damn i really like what i see! Well, and lighter and a little bit curly. And my wish list continues. Abia astept sa primesc lucrusoarele de pe lista.
O sa-mi iau in sfarsit ghiozdan. Serios! Am mai spus asta de multe ori, dar de data asta, zau ca-mi iau. Eh, e doar inceputul zilei, nu am prea multe de spus, iar in rutina scolii nu gasesc nimic interesant.
In horoscop la best day este noua octombrie:)

Peace and see you later.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VIZITATORI