Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

Whisper white vintage

Credeam ca azi  va fi o zi relaxanta, ca oricare alta duminica a vietii mele. Stat in patut cu cico si biscuiti la nas, tv, muzica si toate cele. Dar nu domnule. Mi-am propus sa nu-i contramandez Ioanei propunerea de a merge prin Piata Unirii la acel concurs sponsotizat de Red Bull (presupun ca asa s-ar explica) asa ca m-am intreptat spre metrou si ne-am intalnit la Dristor. M-am plimbat azi cat pentru toata saptamana viitoare. Plus ca ma am si febra musculara de la exercitiile de ieri, dar sarisam peste chesta. Ce nu fac eu pentru tovarasii mei. Deci m-am intalnit cu ea si am mers acolo, unde, vai mie i-am vazut pe Raz si Dani live. Buna dimi :>
Ne-am holbat putin pe acolo, apoi pe bulevard spre Casa Poprului. Ah, Bucurestiul este o divinitate cand respira! Tot timpul tixit de vehicule, fum, agitatie, nervi. Dar azi a fost diferit. M-am simtit minunat sa merg pe mijlocul strazii pe Calea Victoriei. Drumul se intindea la nesfarsit, iar in spate parada liceelor, zgomot parca era revolutie,frate! Super oricum! L-am luat frumusel pe Alin de mana sa nu ma pierd si mergi fratica de capul tau, admirand in sfarsit Bucurestiul. Well, il admir intotdeauna, este un loc mirobolant. Si cand ma aflu acolo, nu ezit niciodata sa-l aduc in discutii pe Ceausescu si sa-i apreciez creativitatea :))
Eu chiar vorbesc serios. Ma mai asculti? Divin! Sa vezi Calea Victoriei libera si sa admiri toate acele cladiri minunate. Ah ce arhitectura, ce realirazi! Vreau si eu un apartament acolo! Aliiiin, hai sa mergem acolo sus! Da, mergem.
Acelasi lucru si pe Lipscani. O poezie melancolica, ratacita in slova cronicilor si amintirile batranilor. Ma intreb mereu, cum ar fi fost viata mea in anii 80? Raman cu intrebarile, la care imi raspund singura, deoarece, nu stie nimeni raspunsul. Tot viata era! Doar persoane diferite si alte conceptii.

Eh si dupa o zi placuta, petrecuta in sfarsit asa cum trebuie cu draguta mea coleguta Ioana, ma intorc acasa cu o durere de picioare grava, trec putin pe la morcovior si ce crezi domnule? Ma suna mama sa ma intrebe daca am bagat banii pe card. Dandu-i un raspuns negativ, se pune pe niste tipete lipsite de orice maniera si bun simt, si-mi strica buna dispozitie. Multumesc, dar ma puteam lipsi! Cred ca am baut sase pahare cu apa in timpul in care am vorbit cu sor-mea la telefon, dar m-am linistit. Pufuletii mei au stiut mereu sa ma faca rad. Thanks,  that`s why i love you so much!
Gata, ma bag in pat ca este tarziu si a inceput sa ploua, iar maine la cinci jumatate sunt in picioare. Dar inainte, o pozica a Bucurestiului vechi pentru ca, iti spun, azi am avut o revelatie! Enjoy ;)
acolo sus pe cladire am vrut sa merg!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VIZITATORI