Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

Wednesday cocktail

Hello you :) Ah ce zi obositoare. De fapt, obositoare pentru ca a afost lunga. Indata ce termin ma bag in pat. Sunt treaza de la 6 am si am ochii cat doua cepe. Si maine la fel. Si tot asa noua luni mari si late. Eh, sarisam peste cheste. Again, am facut o mica plimbare. Pana la tara si inapoi. Ah, cred ca incep si eu sa invat drumul de cand stau pe scaunul din fata. Un singur lucru ma enerveaza. Daca incerc sa ador, nu este comod deloc! De vreo patru ori am atipit si cum imi miscat putin capul ma trezeam. Enervant. Asa ca am lasat somnul de-o parte si m-am uitat pe geam. Un soare minunat, norisori si soseaua ce se intindea la infinit. Iarba multa si alte masini. Dar nu ca in bucuresti. Pe Urziceni este lux! Mai mult am facut pana am iesit din Bucuresti.
Acum ascult un mix vechi si ma gandesc ca pe 19, parca? Incepe Hannah Montana Forever! Alexandra, ce spui? Hai sa vedem primul episod, sa nu asteptam reluarea. Facem misto de "hannah cacana" dar ne uitam la toate episoadele si asteptam si ultimul sezon :))
Si noi copii. Ne amuzam cu ce ne iese in cale. Well, nu am chestii foarte importante de spus, pur si simplu mi-a venit sa scriu ceva pe blog.
So see you late, sunt foarte somnoroasa, iar patul imi face cu ochiul de cand am venit acasa. Good night:)

p.s. photos from the lovely tumblr, hihi

1 comentarii:

Hannah Barosana =)))))))))))))) >:D<:*:*:*

 

Trimiteți un comentariu

VIZITATORI