Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

To escape this life

Uite cum vine si dulcele meu weekend. Cum sa vina? Deja este aici. Acum o saptamana eram foarte stresata si, oarecum deprimata..  Trebuie sa ma resemnez, ca nu vreau sa chelesc din pricina atator neplaceri.
Eh, dar timpul a trecut si le-a rezolvat. Acum, daca timpul curge, sa curga in pahare! Mult cico pentru mine, te rog. Ca sa raman treaza. Ma vait ca o baba la masuta din fata blocului, la cometetul fosilelor, unde isi insira toate nemultumirile pe care le poate avea o baba! "Iar nu mi-a venit pensia la timp, nu am bani (dar imi izolez apartamentul si mai stau si in colt! imi cumpart mobila si-mi pun termopane!) mancare de cartofi etc"
Am spus ca dorm cat vreau eu. Nu ma trezeste nimeni! Telefoanele pe silent, alarma dezactivata, usa inchisa, perdeaua trasa si vise frumoase. Ma trezesc, ma ridic in `capul oaselor` ma uit in jur si ma asez din nou pe perna mea roz pal, pufoasa, care parca imi spunea "dormi la loc iubire, i`am yours" Mai  dorm o ora doua si spun gata cu somnul. De curiozitate ma uit la ceas cu impresia ca este trecut de zece. Si ce vad domnule? Ora opt jumatate! Vai ce m-am mai rasfatat. Eh, m-am obisnuit cu scoala,na. Nimic rau in asta. 
Ma cam plictisesc, am golit deja doua pahare de cappuccino, n-am mancat nimic, tot din obisnuinta si ma plictisesc de moarte. Uneori nici eu nu ma inteleg. Ma plictisesc dar nu am chef sa merg nicaieri. Ah, multumesc ca nu m-ai sunat! Mi-era aiurea sa te refuz. Astept sa-mi raspunda Frusi la mesaj si poate iesim un pic pe afara sa mai crosetam, ca avem romane intregi de spus. De la banchetul de sfarsit de a 8a (si am inceput a 10a!) am mai vazut-o de vreo doua ori. Hai..maxim sase! Trebuie sa-i cer niste sfaturi si s-o intreb multe, multe chestii in amanunt.

Mi-am facut ordine prin dulapul cu caiete, hartii, desene si bonuri de la cumparaturi. Am mai mutat niste schite printre cele vechi. Este ciudat, imi place ceva, iar dupa un timp spun ca nu este destul de bun. Si-l mut in alt dosar. Eh, ce sa-mi ceri cand sunt o perfectionista. N-am cum sa ma schimb. Iar afara este neobisnuit de cald. Pe cand la Suceava ploua de la prima ora a diminetii. Cel putin, asa mi-a confirmar draguta de Alexandra, cu care am facut schimb de niste melodii absolut superbe. Multumesc. Si aseara am descoperit cateva super dragute si mi-am mai luat si pe telefon sa-mi delectez auzul si cand sunt oriunde, mai putin pe scaunul din fata computerului. Frate, a trecut o saptamana de scoala. Si una lejera. Luni sunt avocat. Camasa, cravata, blugi/pantaloni decenti. Si cum nu imi iau ghiozdan, deoarece inca nu mi-am achizitionat unul, imi voi lua o mapa. Sally Jonson fetita avocat! =)))))
Prea multe desene animate, stiu, dar ce sa fac daca-mi plac?
Eh, ma duc sa incerc toate cele opt sau noua numere de telefon ale Catalinei, poate il nimeresc pe cel bun si iesim si noi la o plimbarica. 

See you later. kisses

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VIZITATORI