Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

Talkin` about heart and soul


I`m down on my knees, please, don`t make me stop now. I love you, I love you, I love you with all my heart and I can`t stop now. Please, don`t make me stop now! I`ve been loving you a little too long :*
 Eh, azi este ziua scumpei mele Georiana. Cea mai buna, draguta, intelegatoare, amuzanta, cea pe care o sun de fiecare data cand sunt suparata pentru ca stiu ca este singura care ma poate face sa uit tot si sa rad pana imi dau lacrimile si ma doare burta. Deci iti doresc tot binele din lume scumpo! Si sa ai o viata mai lunga decat o voi avea eu, sa nu te plang, ca n-as rezista. Si tu si Ioana si Georgiana si Diana. Macar cateva zile in minus, vi le dau voua:)

Acum sunt din nou in Bucuresti. Aseara, pe la zece si ceva am plecat la Ploiesti s-o conduc pe Diana acasa. Conduc! Cu masina. N-am avut norocul sa stau in fata dar, na, asta este. Am destul timp. Cum i-am spus si lui Andrei, peste doi ani cine va fi intr-un Bentley Azure si-l va clacsona? Da, chiar eu! Mai ales pe Alex. Desi nu stiu cat as rezista cu el in masina. Este un cunoscator al oricarui motor, sunt convinsa ca la orice greseala ar face stop cardiac dupa stop cardiac "ai grija!!!!! sa n-o ranesti!!" :))
Ieri seara eram tare suparata, nu spun de ce, ca si asta e un motiv. Mergeam pe aleea uitata de timp, cu cateva gripi adanci si niste buruieni intr-o vaza, ce aveau ca scop semnalizarea unui canal fara capac. Eram aiurita, vroiam sa plang, dar nu puteam asa ca m-am enervat. Asa sunt unii. Lipsiti de delicatete! Dar cu ajutorul Dianei si al lui Alex am ras copios. Totusi, mai mult m-am ofticat decat suparat. Nimic intens, doar curiozitate. Asa sunt eu. Si sunt inca un copil, intelegi asta? La 16 ani nu ma pot numi femeie! I`am a lady, in puii mei! Inca imi beau cafeaua linistita pe balcon sau in fata blocului ascultand muzica, cel mai des Nightwish si pian. Inca imi fac poze daca-mi place cum arat, pang la filme, desenez, ma uit la desene, stau in gradina blocului pe o patura la taclale cu fetele, imi pare rau cand sunt rautacioasa si ocup un pat intreg doar pentru mine! Inca nu-mi fac griji pentru viitor! Inca visez!
Okay, acum fug ca nu vreau sa intarzii, ca de obicei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VIZITATORI