Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

I keep a bad bitch with me seven days of the week

Smoke us a cigarette, and go back to sleep, sleep, sleep, so we can get a! Sensual seduction :>
O ascult de cateva minute bune. Ah, de ce iubesc asa mult muzica asta? By the way, ieri am reusit in sfarsit sa petrec ceva timp cu draguta mea fost colega, Catalina. Adica Duda :)
Ceva timp insemnand vreo noua oare jumatate. Dumnezeule, am vorbit incontinuu. Dupa un an si cateva luni, evident ca am avut multe de spus. Si inca mai aveam dar facea mama crize daca nu urcam. Dar sariram peste chesta.
A fost super, ne-am amintit de copilaria noastra minunata si ce am mai facut in tot acest timp in care nu ne-am vazut. Normal, toata lumea povesteste lucruri de`asta. Deci m-am simtit super sweetie!! Da, am mancat si un hamburger, dar era trecut de ora patru dupa amiaza si nu mancasem nimic! Nu se pune! M-am jucat si cu Kissy, catelusa ei, o dulceata. Care a facut poop in balcon dar a iertat-o.
Ciudat, saptamana asta a trecut destul de repede. Eh, nici nu ma plang, sper sa treaca asa toate. Ca am teste la geografie si mate si teme si o gramada de chestii. Inca nu cred ca ma trezesc la prima ora a diminetii, dar e ok. Vad rasaritul daily:>

Bun, ma pregatesc sa ies cu Georgi la mega image, cred apoi la bancuta sa mai crosetam ca nu ne-am vazut de cand a inceput scoala. Bineinteles, sarbatorim cu? O shaorma, ca tot omul!
Ah si eu trebuie sa-mi cumpar ghiozdan si nu am bani de ajuns (eh, pentru shaorma, intotdeauna!) Ma descurc eu. Ma duc sa-mi fac un cappuccino si sa ma sa ma pregatesc, caci Georgi poate sa apara din minut in minut. Ah ce emotii am de la shaorma aia. Am sa-i spun iar Andreei ca am mancat. Iar o sa rada de mine.
Sunt tare dubioasa. Am perioade cand nu am pofta de mancare si ma trezesc pe la patru-cinci p.m. sa mananc ceva ca imi canta stomacul mai ceva ca Axl Rose acum cinci zile, care apropo, am auzit ca a cam clacat, dar sariram si peste chesta. Love him anyway! Si perioade cand as manca si o vaca! Dar cu toate aceste probleme ale noastre, thanks God, i`am a woman! Cum i-am spus si Alexandrei, am doua motive pentru care mi-ar place sa fiu baiat. Unu, posibilitatea de a face tot felul de glume si doi, parfumurile acelea minunate! Ah!
Well, see you later. Thanks again Frusi pentru ieri:* Love you

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VIZITATORI