Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

Don`t You Cry Tonight

Ah, ce zi obositoare. Dupa ce ca m-am trezit anevoie dupa un somn scurt, dupa lungi lupte seculare cu propria vointa reusesc sa ma misc juma` de metru. Ma uit la ceas si ma intors pe partea cealalta. Exclam un `la naibaaaa!!!` si ma ridic. Imi fac o cafeluta sa nu adorm la loc, de fapt un cappuccino si ma duc putin pe balcon. La cat de somnoroasa eram n-am observat norii care impiedicat soarele. Intradevar, cam intuneric, ieri era mai multa lumina, dar ce-mi pasa mie? Vroiam doar sa-mi spuna cineva `nu facem scoala, culca-te la loc!` Dar nu se intampla minuni de`astea. Imi aranjez parul, beau cico`ul, imi iau jucariile si plec. Infloream de mandrie la cat de bine-mi statea parul. Mai si ce-mi vad globii oculari cand deschid usa blocului? Ploaie, frate! S-a facut praf parul meu frumos. 
In plus, iar am dat de un tip mirositor care mi-a provocat dureri de burta in metrou. Noroc ca am mancat o gogoasica.
Eh, multe lucruri interesante nu am de spus, poate doar ca era sa adorm la psihologie. Si ca acum aud niste zgomote ciudate, nici nu stiu de unde. Bine ca nu sunt singura ca faceam stop cardiac dupa stop cardiac! De ce oare de fiecare data cand ma trezesc imi e foame? Dumnezeule mareee! 
Eh, alte aberatii nocturne ale unei copilite teribile. Vreau doar sa le urez celor care se duc la concert la Guns`N`Roses distractie placuta, ca eu nu merg:(
Axl, iubireeee !!! Unde ma aduci? In pragul nebuniei! Ah, nu ma pot opri din fredonat "Don't you cry tonight I still love you baby..Don't you cry tonight, There's a heaven above you baby And don't you cry tonight"
 Noroc cu Alex si prietenii lui care mi-au inveselit seara cu glumitele lor. Tot sunt si ei buni a ceva. COPIII PRUNA! :)) 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VIZITATORI