Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

Beauty through my senses

Hello you. Nu stiu de ce, dar azi m-am trezit la sase jumatate. Si n-am mai avut somn.  M-am ridicat din pat si m-am dus putin pe balcon. Soarele rasarise de mult, doar ca din blocul de vis-a-vis abia se zareau cateva raze. Reusisera sa intre un pic in casa, dar abia la noua se lumineaza complet. Am o priveliste superba. Vad aeroportul(nu stiu care), Casa Presei, un lac (nici astuia nu-i mai stiu numele. Ala jegos) luminitele orasului meu superb. Vad Bucurestiul. Ma uit in jos, sau, in gol. La cat de adormita eram nici nu stiu daca vedeam ceva.  Soseaua asfaltata in linie dreapta pasea sa se intinda la infinit. De-a stanga si de-a dreapta ei se aliniau masini. In cele din urma, soarele. In sfarsit rasarile dupa blocul 45. Oare l-am nimerit? Nu ma-ntreba, am spus un numar oarecare ca sa sune mai bine.
Poate sunt doar nerabdatoare. Ciudat totusi, pentru ca ies cu Ioana oricand am chef. Ah, iubesc faptul ca sunt nascuta toamna. Dar uneori, imi detesc timiditatea. Apare brusc si nu-mi trece nici cand inima imi bate atat de tare incat o aud. Nu stiu daca o aud sau simt doar vibratiile in mine? Ah, ce mai conteaza. Era racoare si-mi intra soarele in ochi. Asa ca m-am retras in pat. Atmosfera ma indemna sa ma culc la loc. Diana era tare dulce adormita. Mancao`ar mama pe ea! Ridic patura, ma mai uit putin in spate si zambesc.


Momentan ascult muzica. Sa ma relaxez. Pretuiesc fiecare secunda de patru septembrie. Atatea cate au mai ramas. Am primit de la Ioana o pisicuta Hello Kitty, e super dulce. Ah, a fost superb. Am iesit cu ea (la o shaorma) in parc. Atatea sacrificii! De cand am venit, adica de luni, am mancat trei hamburgeri si o shaorma. Gata! Este enorm! Mai ales ca shaorma am mancat-o extrem de picanta. De mai bine de doua ora ma doare burta. Cred ca am arsuri. Dar am trecut peste, pentru ca eram cu Ioana si am ras ca o proasta. Statea pe bancuta si radeam doar daca auzea `uuu aoleu unde mi-a fost capul!` Dubios. Mai conteaza motivul cand razi de doare burta? Multumesc scumpo!:*
Apoi putin cico rico cu multa frisca. Si tort. Si o plimbarica. Si o vizita la venicii de vis-a-vis sa-mi primesc cadoul.


P.s. poate maine isi aminteste si Georgiana ca azi a fost ziua mea:)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VIZITATORI