Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

Autum time

Este trecut de 11 si eu tot nu dorm! Este inacceptabil, la cinci jumatate trebuie sa fiu in picioare, tanara si mereu verde! Noroc ca maine este vineri. Cea mai minunata si lejera zi. A cata oara cand ma `laud` cu oara la care ma trezesc? Pai mi-a cam iesit din mana. De cand am terminat clasa a patra nu m-am mai trezit asa. Ok , deci la cinci jumate!! :))
Am o bluza destul de groscioara, mor de cald in ea, dar nu o dau joc. Eh, acum cat sunt incalzita sa adorm, macar vise frumoase sa fie. Dar nu-mi fac eu griji de asta. Dupa visele cu Eminem ..uhuuu!! 8->
By the way, uite ca se mai intampla si minuni. Chici cu cine vorbesc acum? Cu Frusina domnule! Da,da! Inca nu am adormit, deci nu visez. Mai asteapta zece minute. Sa-mi fac patul si sa ma asez. Si in tre-doi-unu pac! Irina just fell asleep. Hihii
Mor de foame! De cand a inceput saptamana mananc foarte putin. Eh, in sfarsit o veste buna. Dupa doua shaorme, cinci hamburgeri si un sandwich, un regim este lux! Plus ca urc scarile zilnic la metrou. Zilnic adica cinci din zapte zile. Eh, tot zilnic spunem. Gata dragelor, nu ma mai auziti pe mine ca am mancat shaorma. Nici nimic!
Trebuie neaparat sa mananc ceva. Ia sa vad ce am prin frigi. Of, atatea aberatii nocturne ce spun. Asta este a doua postare ridicola, dar nu am ce sa fac. I`m feel so happy si am chef sa scriu. Te superi? Nu ma supar:) 
Ca intotdeauna, Frusi este o dulce. Si ma face sa rad de cap de pe scaun. Iubire, am nevoie de sfatul tau de experta. Help me. Hai ca te scot la o cafea si un covrig si mai crosetam, ca am nevoie!Privesc acest minunat monitor, fara de care generatia mea nu ar putea traii si ma gandesc ca imi mananca zilele si orele pretioase de somn. Sa nu spun minute ca este enorm. Ma gandesc ca e aproape miezul noptii si ca se aud zgomote ciudate de pe balcon si mi-e frica. Si ca mi-e foame, dar asta este foarte evident. 
Adriana cauta pozele cu noi mici! Si Andreea treci mai repede acasa ca mor aici !!!

So good night puiule:*

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VIZITATORI