Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

Prajituri Louie?

Bun. Este trecut de noua si nu am terminat tema la mate. Pana la urma, s-o pis in freza, ca imi da dureri de cap! Numai cu asta nu ma mai consumam eu. Iar durerile de cap, firar ale naibii, le am de doua ori pe zi, cinzi zile pe saptamana. Dar este imposibil sa ma enervez acum avand in vedere melodia superba care ruleaza de aproape o ora in winamp. Ah, nu-mi pot scoate versurile din minte `go home to you mama, your mama, you're too young to be my lover, you must be 18 and over" . Cu multumiri Georgetei ca ea mi-a pus-o:*
 Pe la zece ma duc sa citesc un pic despre sistemul solar si alte chestii apoi poate inteleg si exercitiile astea nenorocite de la mate.
Whatever, nici azi nu mi-am luat ghiozdan frate! Si nici adidasi. Maine ma trezesc devreme, deja o rutina. Fac aceleasi lucruri de luni pana vineri. Dar nu-i nimic, ma consoleaza weekendul. Ca nu mai zic, azi m-a sunat unu la prima ora! La cinci!! Norocul lui ca ma trezisem cu doua minutele inainte(nu stiu de ce) ca altfel ii inaltam doi Hristosi si patru Dumnezei..!!!
De ce sunt in stare unii! Am adormit la loc. Pana pe la sase jumatate si m-am trezit iar pe la sapte  dar de ce povestesc lucrui petrecute dimineata? Ciudat. Ah, ador melodia. Mirobolanta, iti spun! La naiba, chiar nimeni nu stie sa-mi faca ultimul exercitiu! Asta este. Ma duc sa-mi pun niste lapte si sa-mi iau biscuitii (ca i-am ascuns sa nu mi manance Alex), ma mai uit putin pe aici si apoi plec in camera. Deja mi se face somn. A inceput si ploaia. How sweet, maine iar imi iau tocuri, ca e ud. Si daca imi fac parul si nenorocita asta de umezeala mi-l strica again, cu siguranta, am sa innebunesc de tot.

Asa ca, noapte buna. Peace and love :))

2 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VIZITATORI