Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

Remember the time

Hello, duminica seara. Multumesc. Dupa cateva saptamani bune, a batut ploaia si vechiul asfalt, ticsit de atatea drumuri, nu spun mai multe ca nu sunt rasita, de pe Muscatelor. Aer proaspat, plimbari cu trenul. Well, nu prea am avut aer in tren.. Banchetele erau prafuite, vesnicii soricari galagiosi, plus respiratia unora care ar oroma un dinozaur! Probabil de`asta au si disparut. Iar apoi, soricarul sef avea chef de soricareala.
Apoi un filmulet inainte de pranz, ceva somn, cico rico. Fierbite de data asta. Ca na, fu racoare.  Si am mancat tort! Ah, am asteptat o zi jumatate!
Eh si maine, mai de dimineata asa, cam pe la sase, merg si eu acasa. Finally! Sper sa nu-mi inghete grisuletul. Magazine deschise NON-STOP i`am comming home:>
Sa fim seriosi, nici la tara nu inchideau magazinele duminica la patru! Poate imi faceam manichiura si pac! Greseam. Ce era de facut?
Hmm, parca mi-e dor de Bucuresti. Cum ajung fac o plimbarica prin Botanica cu Ioana. O fi plecat Geta? Ia s-o sun. Acum fug in pat ca mi-au inghetat picioarele. Circulatia proasta. I really need my blanket!
So see you late. I just wanna say happy birthday to my Master. Still!:*
Pentru ca eu una, nu am uitat!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VIZITATORI