Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

Looking for the summer

I think we dream so we don't have to be apart so long. If we're in each other's dreams, we can be together all the time.
Eh, am plecat de la tara. Am renuntat la liniste, la plimbarile de seara. Ceea ce ma enerveaza(oarecum) este consecinta faptului ca nu am facut poze frumoase acolo. Uliuuuuu!
Si acum sunt la Ploiesti. Ma pregatesc sa plec la munte peste doua zile. Hihiii. Cum spuneam: tot mai experta-n plecari.
Nu am mai fost pe aici de doi ani. Si ce frumos a fost. Ah, 2008, cate amintiri:X How many people can you love before it`s too much?I said I didn`t think there was any real limit as long as you didn`t care if they loved you back.

Poate fac rost de poza aia nenoroocita, in sfarsit. Iar daca nu pot..si ce?!
Dar e frumos la munte. Aer curat, faci un gratarel vezi un ursulet. Si sper sa fie frumos si sa iasa poze frumoase si la apa rece si sa nu vedem vreun urs si sa nu fie prea mult de urcat si sa fie mancare! Ce fac acum? Pai, da. Mananc niste prajiturele de casa. Am aici ca vecina o bucatarease minunata.
Heey si niste desene. "Me lamo nancy" "me gusta tu sombrero!" Ah, copilarie =))
Sariram peste chesta ..

Vreau sa ma uit la un film. De curiozitate `the runaways` sa vad ce au reusit mimozele de Kristen si Dakota sa faca. Apoi un film BUN! Hey Jessie, am chef sa rad. Hai fa-ma sa rad!:))
Eh si putina muzica. Something like Richard Marx 8->

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VIZITATORI