Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

Give me heart, give me soul.

Mananc ascultand `unbreak my heart` si-mi vine sa rad si sa plang in acelas timp ca nu mai simt nimic. Miros toata a cocos si cafea si nici pofta de mancare nu mai am. Mai bine. Abia imi pot vedea si eu picioarele dincolo de fundul meu gras! Mi-am mai facut un cappuccino. Dar eu am nevoie de odihna caci vad din cand in cand o raza pe parchet. Bate vantul, iar perdeaua se misca si da voie unei raze sa intre in casa. Observ ce scriu si la un moment dat vad in ceata. Dar cine a mai dormit bine in ultimul timp? Ascult muzica si astept o melodie care sa ma aduca pana la lacrimi . Poate chiar asta.
Nu mai am nici relaxare nici libertate iar pe perete lanaga mine e un gandacioi storcit! In cateva zile ajung acasa iar dupa ce pleaca toti invitatii, incep sa plang ca proasta pe fotoliul uitat de tot si toate in sufrageria sufocata de tabloul ala gigant vechi de mai bine de 70 de ani cu doi ingeri. Cel care l-a pictat a uitat ca ingerii nu au sex! Dar asa este. An artist is somebody who produces things that people don't need to have.
Ca de obicei am sa gasesc niste flori ofilite in vaza de pe masa, o mica schimbare in cara, Alex ma va lua in brate si-mi va spune `oo,te-ai intors` iar Andreea `gata plimbarea?`
Sunt eu egoista sau e un adevar? Este deja 26 august, in doua, trei saptamani se termina vara. Daca as avea 24 de ani n-as avea atatea griji. Liceau terminat, facultatea la fel wtf?
Dar multumesc, am un motiv. Patru semptembrie 1994 a fost ziua care mi-a apartinut intotalitate numai mie! Ca de obicei, Georgiana nu este acasa de ziua mea si-mi va da un cadou cumparat de la mare. Iubire, daca este tot un tricou, te rog, cere masura mea de data asta! Si vreau tot cu Guns`N`Roses! Ah..da` ce crezi ca m-aude? Pe zece e si ziua ei. Dragele de noi, doua fecioare.
I`ll let you now with vibration of `heartbreak hotel`

`Cause breaking up, it's hard to do
We're livin' and we're lost without love
We're living' in a heartbreak hotel
Anyone who has a heart, oh can tell
The eyes of a child`

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VIZITATORI