Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

Chante moi quelque chose..

Morning:*
A mai trecut o zi de august. Uliuuu! Timp, mai incet.. unde-i graba? Hai, fi de partea mea.
Eh, dar nu pot fi suparata cand stiu ca ma asteapta un tortulet? Draga mea nasa face unu. Pe care abia duminica il pot infuleca. Of, ma voi multumii cu linsul lingurii..

Momentan sunt in compania desenelor si a melodiei `belle` ah, e superba! Asortata cu Jack Piratul Cel Teribil, respectiv insula pufoasa si roz. Iiiiih
Mi-o amintesc pe sor-mea cum imi fredona refrenul. Versurile sunt minunate. Iar vocea ei..divinitate de-ti bagi degetele in urechi :))
Dar cum sa n-o iubesti cand te trezeste cu un cappuccino si un baton de Nesquik la nas? Si bineinteles, iti fredoneaza `belle,C'est un mot qu'on dirait invente pour elle, quand elle danse et qu'elle met son corps a jour, tel`
Va rog, cineva sa-i inchida gura lui Maruta. Televizorul este deschis pe pro cinema si tocmai a inceput.Iar telecomanda e prea departe.. Stupid,stupid,stupid!
Hmm..nu am mai desenat ceva de foarte mult timp. Dar nici nu am chef. Lasa ca ajung acasa si strang teancuri. Iar imi voi face curatenie prin ele. Nu stiu de ce, ca sunt ordonate dar cum eu sunt o perfectionista, trebuie sa-mi amintesc cum erau si poate cine stie, imi vine vreo idee. Ok, in ultimul timpscriu lucruri de care nici eu nu sunt foarte sigura. Ultima vreme adica ultimele doua postari. Cu asta trei. Ce ciudat. Si mai e ceva. Sunt alergica, doar ca nu stiu la ce. Am incercat sa-mi amintesc ce am mancat dar in zadar. Cred ca la vopsea..dar cum testul acela facut cu multe luni in urma spunea ca sunt alergica la `slujba` mea m-am lamurit. Ca doar si datul gardului de la tara cu vopsea e o munca. Deci, doar adevar a spus acel test. Si Strudel crede la fel. Cu are apropo, tocmai ce-am vorbit aseara dupa o lunga perioada de tacere. Cica ultima data m-am suparat pe el. Dar nici asta nu-mi mai amintesc. Norocul lui.
Of, mi-e foame! Ma voi indrepta spre bucatarie. Plus ca mor de sete.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VIZITATORI