Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

Breathtaking


Hello. Din nou la Ploiesti. Am calatorit destul pentru o vara. Sa mai spuna cineva ca nu sunt o experta in plecari. Luni ma intorc acasa. De mai bine de o luna am lasat Bucurestiul pentru Lipanesti, Ploiesti, Predeal si Smardan. Sper totusi sa vina sa ma ia, ca am o groaza de bagaje.
Ah, e trecut de amiaza iar eu bantui prin casa in cautarea unei ocupatii. Diana, desi adormita, isi `trage` mucii din minut in minut. Da, a racit draga de ea. Daca umbla `dezbracata`! Sunt tot aici, eu inca nu am adormit. Un miros de cocos imi inunda sinusurile iar cico`ul de langa mine e aproape gol. Dar ce-mi pasa? Il beau de placere nu de altceva. E liniste aici. La mine nu e niciodata asa. La mine e galagie, este agitatie si graba. Copacii de acolo sunt inalti cat blocurile iar florine nu lipsesc din gradinile lor. Iar in oras cam inspre seara, e tot de-o frumisete rara. Adie altfel vantul si-s magazine peste tot. Asa e la mine.
Revenind totusi la subiectur anterior, am facut niste ordine, am fost pe la super market iar acum mai povestesc si eu cate ceva din umtima saptamana. Pe care da, am petrecut-o la tara. Un loc minunat. N-am cum sa-l scot din suflet avand in vedere ca e locul unde mi-am petrecut primii cinci anisori. Chiar am stat intr-o seara cu doi tipi si ne apucasem sa vorbim, nu mai stiu de unde a pornit chestia asta dar..na, ti se mai face dor din cand in cand. Si-mi povesteau ca isi aduc aminte de mine si Veronica. Pe ceilalti i-au uitat. Pai cum sa uite fetita cu ochi mari si albastii, blonduta, cam timida, care se plimba pe la fiecare banca dupa creioane colorate? Pentru cine se bateau ei cu pistoale in parculet. Pai acum imi spuneti,mai? Eh, pacat ca sunt putine poze.
S-au intamplat multe. Si m-am jucat cam mult. De ce oare ai vrea sa nu se fi intamplat abia a doua zi? Te crezi deja matur, de unde, chiar si acum spui `bai ce proasta am fost` ...matura de mine. Ah, sunt prea draguta. Oare de ce? Ar trebuii sa-mi pese cu adevarat? Celorlalti, necunoscutilor, nu le pasa. Mie da. Asa sunt eu, n-ai ce sa-mi faci. Nici eu nu am. Dar am incercat si stii ce? Par falsa, asa ca o las balta. Sunt exact acea pisica balnda, care in ciuda aparentelor, zgarie rau. Deci eu nu pot, iar daca tu crezi ca esti mai buna, schimba-ma tu. Te provoc!Hai, punem si-un pariu.
Iar daca il pierzi, FACI CINSTE CU UN RASARIT!

 

A fost frumos, dar m-am si plictisit. Poze..doar cateva. Nu stiu de ce dar nu prea am avut chef de stat pe patura la `soare`. Adica la umbra dar, shh, asa suna mai bine. In schimb m-am rasfatat cu o plimbarica, nu cu acea persoana, dar a fost super oricum. Am vorbit, am glumit si ca de fiecare data, se-ntampla sa te placa mai mult ca prietena si sa-i dai acel sentiment `cand te cunosc mai bine, trebuie sa plec`
Asta e! Asteptam vara viitoare, ca nu eu te-am pus sa te muti la Roma!
Dar am aflat de la el ca prostul meu, are lucruri in comun cu mine, dar nu ma cunoaste deloc, desi crede contrariul. Ii place Nightwish, anii 90`s, sa se plimbe intr-o atmosfera calma cu cineva cu care sa vorbeasca. Just like me. Mi-a spus mai multe dar cum eu mai uitam la stele si cautam closca cu pui, am uitat :))
Iar a doua zi, melodia `why don't you love me` a rulat cateva ore.
By the way, imi datorezi niste poze, cu prima ocazie mi le dai!

Intr-o noapte am stat cu doi nebuni pana la ora trei jumate a diminetii! Eh, pana la doua am avut mai multa companie, dar incet, incet s-au retras toti. Am ras mult si am incercat sa-i invat sa danseze vals lent dar n-aveam ma cu cine! Plus ca eram inca in acea stare de nervozitate cand eram singura in intuneric. Mi s-a spus o poveste si o anumita parte m-a cam speriat. Hihi

 Un alt lucru frumos, a fost seara de sambata. Da, mai vreau! Aici am facut mai multe poze, dar nu mi se par cine stie ce. Adica..sunt dragute dar nu au ceva special. Eh, sariram peste chesta, a fost frumos. Punct si de la capat.
Dragalasa mea Ana, mi-a aratat niste desene. Cele semnate Cartoon Network erau mirifice, dar fetele..  Poate ma laud, dar ale mele sunt mult mai reusite. Eh, toti ne resemnam cu ceva. Arta imita viata si mai ales, se fura! Asta fac de cand ma stiu. Si-mi iese de minune. Still love you baby! You`re my little honey.
Ma gandesc uneori... ca-mi pot numara persoanele dragi pe degetele de la maini. Poate ca nu manifest mult interes fata de tot ceea ce se petrece in jur, but those who succeeded to reach my true soul..i love them! Believe it.

 Luni seara am ras putin, dar am avut mai multi nervi decat chef de ras. Iar eu am mereu chef de ras! Noroc cu Gabitu care mi-a salvat ultima seara petrecuta la tara. M-a condus acasa, ne-am uitat la stele si am povestit. Si mi-a dat bluza lui ca altfel degeram. Se racoreste vremea. Of, vine toamne. Vara, mai stai! :(
Am obiceiul sa ascult o melodie de foarte multe ori pe parcursul verii si tzaca-paca, melodia verii mele.
In 2008 Ride It, in 2009 Halo iar anul acesta Waka Waka :))
Eh, chiar daca in ultimele trei zile am ascultat Unbreak my heart non stop dar aleg o melodia din anul respectiv.
Sa nu uit sa precizez ca am incercat sa fac o prajitura si s-a ars!
Cat m-am ofticat..

 Ah, a adormit, acum televizorul se uita la ea. Multumesc, mi-ai lasat telenovelele in companie. Si nici telecomanda nu stiu unde este.
Ok, am mutat pe vh1. Stii ce? Mi-e dor sa ma mai uit la Viata cu Louie pe youtube. Ioana, scumpa mea prietena (din clasa 1 !) se culca in ultimul timp pe la 4-5 ca sa vizioneze animeuri. Ah, mi-e dor de ea. Cand ajung acasa o scot la o shaorma cu cico si biscuiti! Pe langa, nu ca ingrediente secrete:)
Trebuie sa facem o poze buna impreuna s-o pun in rama. Ultima poza facuta este de Paste! Enorm ! Asteapta-ma cu aparatul pregatit iubi!

Daca imi mai amintesc ceva, mai scriu.
See you:*

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VIZITATORI