Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

Take me away

Vai, cat de bine e acasa. Mai exact sa stai cateva minute bune in pat sa lenevesti si sa-ti relaxezi piciorusele . Cinci ore am colindat tot Mall-ul cu draguta mea Ioana in cautarea unei rochii. Da, m-a cam injurat, dar ii trece ei. Ce m-as fi facut eu fara ea? Ah, love you soricel!
Ca sa nu mai spun ca am fost la coafor, iar proasta a inteles `breton scurt` ca avea vata in urechi!! Foarte departe de "bretonul un pic mai scurt" Of!
Eh, bine ca este vacanta. Si nu ma vede nimeni important. Se putea sa aiba doar o singura persoana din familie un incident cu parul? Nuuu, ghinionul ne urmareste peste tot! Dar sa fim seriosi, e posibil sa-ti arzi parul incercand sa-ti aprinzi o tigara? E strigator la cer!
Dar sa lasam cele rele cu cele rele si sa trecem la cele bune. Cum ar fi, pisicutele pe care am sa le duc la tara. Mai exact Zury(ales de mine) si Ticky(ales de iubita mea surioara). Sunt cele mai dragalase, hihiii.
Si cum o buna relaxare inseamna ceva de rontait si niste desenute , e foarte bine ca nu sunt pretentioasa :)
Inca trebuie sa-mi revin din soc cu bretonul asta! Nici nu vreau sa ma gandesc la reactia Georgianei. O sa rada in hohote sau cu basini, ca de obicei ,ca doar e GETA :))
Ioana e o draguta si-ti spune "lasa, tot draguta esti iar parul creste" She`s so sweet ;x

 P.S. In poze este Ticky, cea mai jucausa.

1 comentarii:

uuu ce sweet e pisicutu:X

e asa micut si dragut 8->

:*:*:*:*

 

Trimiteți un comentariu

VIZITATORI