Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

Positive Vibration

Buffalo Soldier, Dreadlock Rasta:
There was a Buffalo Soldier in the heart of America,
Stolen from Africa, brought to America,
Fighting on arrival, fighting for survival.

I mean it, when I analyze the stench
To me it makes a lot of sense:
How the Dreadlock Rasta was the Buffalo Soldier,
And he was taken from Africa, brought to America,
Fighting on arrival, fighting for survival.

Heey uite, bate vantut. Eh si ce zi frumoasa a fost. Am vizitat-o pe Georgiana si ne-am ciondanit toata ziulica. Aa...si ne-am plans de criza. Dar asta mai tarziu. S-o iau cu inceputul. Nici n-am ajuns bine ca ma ia cu "te fac o carte?" Si i-am facut pe plac, ne-am jucat carti. Adica razboi egiptean, ca de trei saptamani, de cand m-a invatat numai asta stie sa joace. Dar ce, parizerul cu piper nu-ti mai place? Eh si istete cum suntem, am facut o regula de moment "daca pierd, mananc ce vrei tu! Si viceversa!" Si a ajuns sa manance budinca `crema ole` cu sare, piper si cimbru, iar eu budinca (tot `crema ole`) cu miere,cafea si sare =))))))
Asta  pana ni s-a facut pofta de...sfanta shaorma. Am coborat, ne-am luat si imediat ce-am ajuns in parcare,ne-am asezat pe o bordura mai ferita de ochii celor din parc si ne-am pus pe halit. Bai, iti spun, mancam si muream de ras! Gosh, ne-am pus pe povestit si nu ne mai opream din ras. De mult nu am mai avut astfel de momente. Nici nu vreau sa vad pozele pe care le-a facut in timp ce radeam!  Ne-am amuzat bine:) Let`s do it again! Love ya babyy <3

Hihii momentan sunt acasa si ascult comentariile familiutei, adunata toata in sufragerie sa se uite la nu stiu ce film. Mda, ciuuuudat. Am sa ma mai relaxez un picut cu melodiile lui Bob Marley si ma bag in patut. De la atat ras cu Georgianca mi s-a facut somn :))

"-Pastele matii cu dama ta!
-Firar sa fie, e strigator la cer!

-Cacuma-n vuvuzele lor!"

p.s. happy birthday, Alejandro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VIZITATORI