Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

Every smile I make is so true, `cause I`m truly happy

Ieeeeey! Mi-am gasit intr-un sfarsit rochie. Rugaciunile Alexandrei si ale Rafaelei (pentru mine) au fost ascultate. Iiih, as fi pupat podeaua magazinului cand am vazut ca au marimea mea. Sau nu. Dar este perfecta. Plus ca nu am nevoie de accesorii colorate ca s-o inveselesc, draga Alexxy:*
(Ca tot am adus vorba de Rafaela, as fi spus ceva,dar, na, i-am primis ca-mi tin gura. Vezi, exact cum ti-am primis! Nimic, nimic).
Gosh, chiar am obosit. De cateva zile nu stau locului. Am vizitat Cora de vreo trei ori ca, na, "daca tot esti in apropiere intra si pe acolo". Il dadacesc si pe var'miu si ma ia cu texte gen "Mi-e foame" DAR CE SUNT EU, COFETARIE? IMI ATARNA BATOANE DE CIOCOLATA DE URECHI? Dar gata, am terminat cu toate. Acum doar relaxare si sa iasa poze frumoase.
Tocmai s-a oprit o ploaie undeva in centru. Ah, bine mai stau aici. Daca ploua pe-acolo, la mine abia bate un pic asfaltul si cel mai des bate un vanticel racoros. Se mai intampla sa fie o furtuna la doua saptamani dar nu ma plang.
Acum e super, as sta numai pe balcon la racoare, cu un ceiut ceva sau cico rico rece, vesnicii biscuitei si ceva prajiturica Alka. (Ups, cate reclame am facut!) Dar sa fim seriosi, sunt prea buni ca sa-i lasi! :X

1 comentarii:

so...you've found your dress.

Te imbratiseeeeez >:D<>:D<

:*:*:*

Pupici cu lipici:*
:X

 

Trimiteți un comentariu

VIZITATORI