Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

Walk this way

Atat de mult timp, scurs atat de repede. Da, au trecut noua luni intregi! Uau, imi amintesc zilele de inceput de decembrie cand abia asteptam vacanta de Craciun. Pentru zile libere,da. Dar si pentru cadouri biensur! Si peste cateva zile scap si de scoala asta nesuferita. Da, viata..e frumoaaaaaasa:)
Ieey, libertate, relaxare, alergat cu Georgeta la 8 seara, desenat pe balcon, yeah everyone, I`am still Ina from the block! 
Getaaa, pregateste-te, am sa te scot la o inghetata la cornet:>
Well, de ceva timp am tot fost usurata de treburile mele. Adica am avut timp pentru niste schite, am dormit la Ioana, mi-am luat niste melodii etc. Ca tot am vorbit de Ioana.. a fost super la ea. Un vis de copilas iar acum REALITATE. Eh, poate acum nu ti se mai pare atat de special, dar noi vroiam asta de foaarte mult timp. Vai si cate planuri. Alo! Scrie odata amintirile noastre, cumpara caietul ala dragut, cu un pix frumos..si tu sa scrii frumos, ce mai astepti, do it!! Cine stie, poate scriem o carte impreuna, ti-am mai spus eu; vom fii mari! Da, cam asa ne suna visele(nici nu ne gandim ca sunt himere). Si totusi, fata asta isi iubeste pc-ul prea mult. Really, vroiam sa vad ceva iar ea punea mana pe mouse sa dea clic, vroiam sa mai intru si eu pe ceva iar ea il inchidea `hai ca mai am sa ma imbrac, sa ma machez` Mda, ok, nimic important e doar un computer amarat iar de vreo doua luni chiar nu i-am mai simtit lipsa. Ha! Bine,bine ..doar pana aseara cand vroiam sa fac ceva neaparat si se bloca! God, cred ca mi-a scazut si tensiunea,zau!
Bine Ioana, deci daca citesti SA NU TE SUPERI! You know that I love you,baby!
Eh si sambata, cealalta Ioana isi face ziua si ma duc si eu. Da, cunosc o gramada de Ioane. Oare de ce nu-l ascult eu pe bunicu'? Ca doar stie mai multe. (Esta genul de bunic care la o vorba mai serioasa iti spune:
"Mai copilut, atat iti spun! Fa-ti ce prieteni vrei tu, Ion, Gheorghe, Aurel, Florica. Dar tine minte.. Sa nu de-a dracu sa te inhaiti cu Ioane ca-ti nenorocesti viata asa cum mi-a nenorocit-o asta pe-a mea!!"
Bunica se numeste..Ioana! Param-pam:)

Ok, acum pa ca ma duc sa alerg cu Georgiana:*

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VIZITATORI