Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

True Colors

Nu-mi pot crede neatemtia! Tocmai ce terminasem de scris ceva,dupa o jumatate de ora si odata ce-am apasat butonul rosu..intr-o secunda s-a dus tot! Da, sunt pe tel, computerul e praf din nou. Of Doamne! Noroc cu muzica minunatului Bryan, care ma linistit. Thank God for Bryan! And Bob Marley, Wayne Wade, Bon Jovi, Chis Isaak, Rod Stewart ETC!
Eh, uite ca azi este ultima zi de iunie. Cum mai zboara timpul.. Momentan sunt pe balcon. E liniste. Vag aud o melodie a celor de la Metallica,dar nu stiu de unde vin vibratiile. Cred ca am sa fac ceva frumos. Poate am sa desenez, sau sa incep intr-un sfarsit sa scriu amintirile anilor copilariei 2001-2005, petrecuti cu Ioana(iar mai apoi si cu Diana) Numeste-ma copila, nu-mi pasa!:) Noi,spre deosebire de cei de azi, am trait-o din plin! Ne-am aventurat, ne-am murdarit, am fost super-eroii preferati, le-am facut pe toate! Ne-am despartit si ne-am imprietenit iar dupa doi ani :P

Ah si ce altceva sa-ti infrumuseteze o zi decat muzica? Da, sunt tot aici, acompaniata de un cico rico rece, cateva coli albe, pixuri, stickere, un luciu de buze si multe idei. Iar versurile "Hey now, hey now don't dream it's over.." nu mi le pot scoate din minte. Este vacanta, este libertate, este relaxare; am sa ies iar cu Georgiana,cu care apropo, m-am impacat! 'Nd by the way again, a fost la green fast la Rammstein! Well,well.. am sa ma afund in cateva schite.
So..Sweet dreams are made of this, Who am I to disagree?

1 comentarii:

love you my little gandacel>:D<

 

Trimiteți un comentariu

VIZITATORI