Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

Rain

Azi e sambata,nu? Sambata .. care alt cuvant mirobolant putea sa-mi bucure auzul cu doar cateva saptamani in urma,decat..`sambata` Ziceti si voi,este superb,nu?
Si din nou spun direct. Este ora 9 si ceva in Bucuresti(ca in toata Romaniuta asta frumoasa si iubita de toti) si sunt in bezna toatala, omule! Nici nu stiu daca e seara,seara sau e asa intuneric de la nori..
Pai,daca asculti Barosane, rogu`te..nu ne omora in seara asta! Am locuri de vizitat, multe desene de terminat, poze de scos si de facut, sa invat sa fac strudel dudel cu ciocolata si cirese, sa aflu la ce sunt bune mingiutele verzi lipicioare rezultate din copacul din gradina blocului, sa vad de ce imi tot bipaia telefonul si sa ma minunez de ultimul nr witch:) 
And many, many,manyyy other things.
Lasand cele rele cu cele rele, este o atmosfera superba, ploaia se aude foarte frumos, mi s-au terminat ciresele si mi-e foame; As iesi in fata blocului, asa in pijama, asa desculta si tot asa cu fata de copil milog pe care o am acum, doar ca sa stau putin in ploaie.
Ma gandeam sa incep spunand `ce zi plictisitoare a fost azi!` dar nuuu, pentru ca azi am reusit sa-mi fac si manichiura.


Stii ceva, cobor repede sa vad cum e vremea la parter. Bye

1 comentarii:

Cuvantul SAMBATA ne incanta. Inima ne batea cu putere cand spuneam ca este sambata:X

 

Trimiteți un comentariu

VIZITATORI