Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

It`s not so bad..

Hei ploaie, tu nu te mai opresti?
Toata saptamana Bucurestiul a fost batul de ploi. Doar azi ce a fost o zi mai insorita. Ah, credeam ca scriu ceva dar..mor de somn! Sunt tot aici,pe scaunul lipsit de viata obosit de cate rasuciri am facut,de aproape o ora si tot nu am stare. E ciudat. Si iar nu stiu daca sa-mi fac un ceai,pe care sa-l beau pe balcon acompaniata de nelipsita muzica sau pur si simplu sa ma pun in pat. Aproape ca nu mai sunt aici. Ma uit din cand in cand la pestisorii de pe servanta care se joaca de dimineata. Oare de unde au atata energie micutii? Oare de ce te relaxeaza asa mult jocul lor? Nu-mi raspunde nimeni. Doar trandafirul uscat de doua zile ma aproba,iar asta, doar in mintea mea ticsita de tot felul de ganduri.
Este noua si ceva, eu nu am stare,as desena..as face multe daca nu mi-ar fi somn! Muzica ma tine treaza, televizorul e deschis pe un volum mic, doar becul de pe hol mai lumineaza,iar atmosfera este de nedescris. Bineinteles, ar fi mult mai frumos daca as avea pe cineva cu mine. Poate lucrurile ar fi avut un contul total diferit daca m-as fi dus sa joc carti,dar..asta este! Fac mereu pe indiferenta,ea face pe desteapta,am gresit ambele,imi pare rau,acum plange chitara in locul meu.Dar si al ei. Eu una m-am saturat de ifose si atata promiscuitate. Asa este cand vrei sa mergi pe jos pana acasa de la super market,iar cealalta spune `n-am chef,eu iau autobuzul!` Gandurile ei de pace sunt cel putin utopice. Momentan astept sa se ruleze un final fericit.
Incerc sa-mi fac ordine in ganduri,dar nu sta niciunul in loc. Toate alearga..si alearga..si zboara de la mine. Timpul trece,se petrec lucruri, oamenii vin si pleaca. Si nu era drept si nu era posibil..chiar daca afara incepuse sa apara nori negrii si ne-ngrijoram.

Am avut cateva lucruri de spus,dar daca pana acum nu s-au  scris, evident ca le-am uitat. Iar de un an incoace, zilele de 25 iunie sunt atat de goale incat se-aud ecouri.
Dar cu siguranta l-am visat pe Eminem! Dubios..

1 comentarii:

don't worry baby...she will comeback and we'll be friend forever:X

 

Trimiteți un comentariu

VIZITATORI