Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

Echoes

Este trecut de ora doua dupa amiaza iar eu n-am chef de nimic. Beau cico si mananc biscuitii cumparati de mama cu doua zile in urma. E o draguta. Am atat de mult timp liber incat nu mai simt nimic(n-am spus ca nu-mi place)
Intr-o liniste efemera in care daca ma straduiesc putin, imi aud bataile inimii, doar muzica mai opreste bazaitul din mintea mea.. Ce n-as da acum pentru un pat in mijlocul nimicului, cu multa iarba si un copac pentru umbra; ah si pentru un creion. Pai da, am si eu; dar e in camera alaturata. Si cine se duce pana acolo? Eu una nu ma dezlipesc de fotoliu sau de vreun acord din melodie.
Sunt singura si nu ma suna nimeni. Perfect, nici n-am nevoie,nici nu vreau! Dar poti sa-mi faci o vizita oricand. Sau sa ma scoti afara, sau ce vrei tu.
As face niste clatite, dar si asta e greu cand esti singura. Am nevoie de ceva energie si un favor; citeste tu teoria relativitatii restranse, fa un conspect,porma imi explici si mie,ca eu n-am inteles nimic. Si daca nu te tii de cuvant, dracu` sa te ia!

E atat de placut sa stii ca ai vacanta de la tot. Bineinteles, esti nevoit sa multumesti pe toata lumea si sa le spui `sigur ca te vizitez, ar fi superb!` Deja, la naiba vu!


Asculta mai multe audio Muzica

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VIZITATORI