Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

Stare de spirit

Sunt atat de inactiva ca ma simt mai jos decat pantofii mei..!

Tacks on the floor and the tv is on ..

Nicio postare noua. Cam asa e fara computer, dar cred ca am mai spus asta.
Sunt pe la Ioana, de o ora isi face ordine in dulap iar Buni tot vrea sa ne ispiteasca cu o supa de galuste. Pana la urma acceptam, hihi. Si cum maine este iar sarbatoare, suntem libere sa lenevim si sa vedem filme toata ziua. O, da! Tocmai am primit o bluzita :>
Ce crezi? Afurisita de sor-mea si-a luat pisicuta. Ce sa zic! Le am si eu pe Duluts si Mushi la tara. Na,na! Si nu mai e mult nici pana la vacanta. Vino, draguto!
Gosh, aseara am iesit si cu Geta pe afara, la o shaorma si niste cico. Suntem blestemate sau ce? Iar s-au gasit niste mucosi sa arunce cu pietre. Tineretul din ziua de azi!! Sigur au raca pe ea, eu mereu sunt draguta :)) 
Eh si cum ne relaxam noi acolo vine un tip..vai de el, VAI YOUR MOTHER,MA!! s-o intrebe daca are prieten. Ce onoare pe capul Georgianei. O ora intreaga am ras de ea, uneori, cand primeam mesaje sau cand mai muscam din shaorma ma mai opream, dar cu masura. Iar dupa ce s-a speriat de el ma luat la o tura dupa blocuri, de s-au luat niste maidanezi dupa noi.
Ce pot sa spun..multumita ei m-am ingrasat un kg. Cred. Dar dupa doua zile in care mi-am tot cumparat ciocolatele si biscuiti, plus o shaorma dupa, chiar imi dau dreptate.

Ioana: Auzi Irina..pot sa te ispitesc cu un pahar de bere?
Eu: Ispiteste-ma scumpo, de 1000 de ori ispiteste-ma!

Enjoy the silence

De aproape o luna nu am mai postat nimic, iar asta din cauza computerului meu inactiv. Lucruri de povestit ar fi fost multe, daca nu le-as fi uitat. Dar tin minte ca mi-am facut colegii praf la macao! In continuare nu am net, profit si eu de ocazii. Eh, bucuria mamei "e mai multa liniste in casa!" 
Momentan sunt cu sor-mea, ne relaxam. E liniste, nesquik, prajiturele sunt, desene (ca altfel nu ne putem face siesta), muzica. Mai avem nevoie de ceva? Eh, clasicele desene cu Louie si Tom&Jerry. Sweet Dreams(Eurythimics) in winamp si poate pana la amiaza imi face si mie Georgiana un sandwich.
Hey! Cine te-a dus la locuri bune de pascut? Adica cu iarba extra fina si roua? Si daca raspunsul nu sunt eu te omor, dar acum e tarziu, culca-te, somn usor:*
P.s. Neata! Este doar ora 10:00.

`Sweet dreams are made of this
Who am I to disagree?
Travel the world and the seven seas
Everybody's looking for something
Some of them want to use you
Some of them want to get used by you
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused`

VIZITATORI