Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

Paste fericit ..

..dar nu la mine pe tarla!!
Mda, am intarziat dar, naaa, am fost pe la tara; aer curat, gratarele, oua, covrigi, hamsioare =))))
Si mult somn. De fapt, pofta de somn. Dupa ce m-am trezit la 6 doua zile la rand si m-am culcat dupa ora 12(am, pm, cum vrei tu s-o iei) am stat toata noaptea la biserica, langa o baba care atipise si intr-un frig de imi ingheta carnea.
Pe la 7:30 ne-am culcat, iar dragutii nostri parinti au avut grija sa ne trezeascat la 11:00, iar seara am iesit la un suc. Pana pe la 3:30 a.m. Deci am dormit mai mult de o gramada. Oricum a fost super:)

Happy Easter!

Hey, vacanta:)

Eh, in sfarsit, vacanta! Maine la 6 dimineata: trezirea, ceva cappuccino si repede la masina. Un drum de vreo doua ore, iar apoi o saptamana intreaga la tara, departa de zgomot,de agitatie si comentariile publicului din metroul, just me and the nature (bine, bine si familia, oua, natura, dar sariram peste chesta). Cat te-am asteptat, scumpo.
Soare este, caldut este, familie, glatarel, RELAXARE! Nu ma mai gandesc la nimic. Si dupa o zi intreaga de curatenie, nici ca mai pot. Am sa caut niste filme sa-mi delectez globii oculari pana mai pe seara, ceva horror sau drama, iar apoi ceva Piratul Jack cel teribil sau Copiii de la 402, Louie, am de unde sa aleg.
Eh si in sfarsit o sa-mi mai fac si eu niste poze. Telefonul meu nu a mai inregistrat o poza cu mine de mai bine de o luna :))
Bai si azi este 1 aprilie. Si din fericire nu mi-a facut nimeni nici o farsa. Iar la Georgeta cea mai buna ar fi sa imi dea un sms `hai afara` si peste o ora sa-mi spuna `pacaleala!` Mda, cam asa with her mother.
Poza..pai catelusul asta pare foarte relaxat. Si e un scumpic. De fapt, cred ca doarme, hehe.

VIZITATORI