Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

Buna dimineata, martisor

Eh, uite ca a venit si primavara. Se simt schimbari. A inceput sa ploua, cu martisoare bineinteles! Prietenii mei imi stiu politica "nu tu martisor, nu tu bombonica!"
Cei mai multi, cand aud primavara se gandesc la vacanta de doua saptamani, care de vreo doi ani e doar de o saptamana, dar sa lasam cele rele cu cele rele si sa trecem la cele bune. Cum ar fi melodiile gasit acum cateva zile. Ah, clasa a IIIa. Cate amintiri frumoase, haioase si unele de care.. imi e rusine!!
Si cati ghiocei ii aduceam mamei acasa. Mai ales de 1 Martie. Eh, da, pe atunci acele micute buchetele de ghiocei nu erau decat 50 centi. Vremuri bune, vremuri bune .. 
Si cate felicitari confectionam si cateva ore peste program asa pe afarica sa ne jucam. Si noi soareci frumosi si mici. Hihiii. Am tot spus ca voi achizitiona o agenda sa notez toate aceste peripetii. Sa nu le uit pana la 50 de ani(sau cel putin sa am ceva ce stiu ca ma va face sa rad chiar si in cea mai ploioasa duminica). Si sa nu uite Ioana EVER cate perechi de blugi si-a rupt si cate pixuri, gume, radiere trebuie sa-mi inapoieze! :))
P.S.Am primit o scrisorica cu un martisor de scumpa mea Alexxy si este minunat, frumos si super draguuut <3 

Eh, si cat am stat eu sa scriu si sa palavragesc, mac mac mac, a inceput sa ploua si cu picuri de apa, iar apoi cu fulgisori. Noroc ca baba mea a trecut si a fost soare! :>
Am fost si super inspirata sa-mi iau bocancii si sa ma imbrac mai bine. Chiar daca tot uda am ajuns acasa si m-am `inecat ca tiganul la mal` pentru ca fix la 10 m de bloc am calcat intr-o baltoaca adanca. Eh, este PRIMAVARAAA!!! Iar primavara soarele se joaca-n mana ta, hihi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VIZITATORI