Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

Cand invatam sa spargem caramizi cu capul?

Imi dau si eu putin cu pieptanul prin cap si tu crezi ca facem poze! "Facem poze? Le facem la fel!" Sau nu!
God, nu mai scot un cuvintel, nu mai scriu si gata. Cea mai buna metoda pentru a nu mai fi insusit. Nu ca as avea eu cine stie ce replici amuzante, dragute, dar acestea sunt gesturi urate! Prima data am spus ca poate am si cu ea multe in comun. De fapt nu am spus, mi-am inpus de dragul unei minunate prietene. Dar intrece masura, bunul simt! `COINCIDENTE` Wtf!!!
Nu incep sa insirui cuvintere sustite ca sunt multe; dar CICO& salutul IUHUU e prea de tot! Prea evident! Prea prost sa fii sa copiezi tocmai cuvintele pe care le scpune cel mai des anumita persoana.
Mda, sa lasam cele rele cu cele rele! Oare peste cateva zile ma trezesc ca spune si asta? Aceasta este de la Mondenii si poate ca aici exagerez eu si imi imaginez lucruri si trag concluzii pripite! Ce sa zic, profil privat. Bine ca hi5`ul ne permite intimitate:) 

"N-am momeala potrivita. Asta nu-i buna! Am incercat-o si pe asta si nimic! Viermi, rame, gandaci, licurici, am incercat tot ce zboara si se tarasne! Nu-s bune niciuna! NIMIC!!" Vezi, m-am inveselit!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VIZITATORI