Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

Azi nu

Finally! Din nou weekend:)
Bineinteles, va trece ca cinci minunte-n gara, iar peste cateva ceasuri ma trezesc luni, la ora opt dimineata, cu vesnicul "nesuferitele zile de luni!" Sariram peste chesta..
Au trecut cateva saptamani bune de cand nu mi-am vazut sora asa ca am s-o onorez cu prezenta in seara asta. Planuri, discutii lejere, ce-ar fi daca ar fi, daca am face asa sau asa, nu-i asa? Iar stam si povestim pana la trei dimineata si adormim la patru, iar la sase cineva ne verifica paruta. Sincer, ma consider o persoana fericita. Cel putin din punctul asta de vedere. Am o sora super! Amandoua pictam, amandoua ascultam muzica buna, ne place jazz-ul, diminetile insorite, noptile tarzii si amandoua scriem frumos :))
By the way dude, chiar e primavara! Doar niste pantaloni sport si un tricou subtirel nu tin de cald! &Poate reusesc sa-i platesc si Georgetei rasaritul promis si n-o sa mai fie nevoie sa bata-n teava de la calorifer ca sa de-a vecinul de deasuprea muzica mai incet =)))))))
Ce-am sa fac azi? Scurt pe doi. Un pic `remember the time` in winamp si apoi sa curga timpul peste cateva filme (singura,nu o pot primi pe Georgeta, ca o las sa faca ce vrea,naaa!)
Apoi plec la metrou.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VIZITATORI