Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

Love Bites

If you've got love in your sights
Watch out, love bites

When you make love, do you look in the mirror?
Who do you think of, does he look like me?
Do you tell lies and say that it's forever?
Do you think twice, or just touch 'n' see?
Ooh babe ooh yeah
When you're alone, do you let go?
Are you wild 'n' willin' or is it just for show?
Ooh c'mon
I don't wanna touch you too much baby
'Cos making love to you might drive me crazy
I know you think that love is the way you make it
So I don't wanna be there when you decide to break it
No!
Love bites, love bleeds
It's bringin' me to my knees
Love lives, love dies
It's no surprise
Love begs, love pleads
It's what I need
When I'm with you are you somewhere else?
Am I gettin' thru or do you please yourself?
When you wake up will you walk out?
It can't be love if you throw it about
Ooh babe
I don't wanna touch you too much baby
`Cos making love to you might drive me crazy

Love bites, love bleeds
It's bringin' me to my knees
Love lives, love dies

If you've got love in your sights
Watch out, love bites
Yes it does
It will be hell
Def Leppard-Love Bites

Hă Hă

De pe vremea cand inghetam ca un cacat chiar si in casa. Adica acum vreo cinci luni.
"Ma trezesti la 06:43 sa ma intrebi daca`ti dau bocancii.
Ma trezesti la 07:05 sa`ti deschid usa.
Ma bag si eu in pat,ma incalzesc, peste 10 minute iar suna telefonul! "Mamitica aluia care ma deranjeaza la prima ora!!"
Sms de la Georgeta "

Azi nu

Finally! Din nou weekend:)
Bineinteles, va trece ca cinci minunte-n gara, iar peste cateva ceasuri ma trezesc luni, la ora opt dimineata, cu vesnicul "nesuferitele zile de luni!" Sariram peste chesta..
Au trecut cateva saptamani bune de cand nu mi-am vazut sora asa ca am s-o onorez cu prezenta in seara asta. Planuri, discutii lejere, ce-ar fi daca ar fi, daca am face asa sau asa, nu-i asa? Iar stam si povestim pana la trei dimineata si adormim la patru, iar la sase cineva ne verifica paruta. Sincer, ma consider o persoana fericita. Cel putin din punctul asta de vedere. Am o sora super! Amandoua pictam, amandoua ascultam muzica buna, ne place jazz-ul, diminetile insorite, noptile tarzii si amandoua scriem frumos :))
By the way dude, chiar e primavara! Doar niste pantaloni sport si un tricou subtirel nu tin de cald! &Poate reusesc sa-i platesc si Georgetei rasaritul promis si n-o sa mai fie nevoie sa bata-n teava de la calorifer ca sa de-a vecinul de deasuprea muzica mai incet =)))))))
Ce-am sa fac azi? Scurt pe doi. Un pic `remember the time` in winamp si apoi sa curga timpul peste cateva filme (singura,nu o pot primi pe Georgeta, ca o las sa faca ce vrea,naaa!)
Apoi plec la metrou.

O sapa lata, doua sape late

M-am trezit anevoie pe la 8 a.m. si-mi indrept privirea spre tv. Apoi mi-am spus `Ce uraaaat!! Eu am avut desene mult mai frumoase! Pff, ce tot spun, desenele mele au fost geniale, au fost o parte importanta din copilarie.` Eh si dupa lungi lupte seculare cu propria-mi vointa ma ridic si ma duc la dus. Now, with my coffee beside me, watching a few episodes of Life With Louie and smell like teen spirit.
Uite aici COPILARIE!

Nu e Brigitte Bardot!

Seara de primavara, racorica perfecta, vorbe multe si ca de obicei, in ultimele 15-20 minute incepem sa ne amintim peripetiile de demult. Propozitii gen "Nu e Brigitte Bardot!" sau "Am descoperit ca tata,ca un geniu al automobilelor ce era, putea transforma o masina ce abia mergea, intr-o masina care nu mai mergea deloc" sau "Aa, nu-i nimic, cu o vecina ca dumneata, zilnic e Craciunul!" starnesc o groaza de amintiri. Vremurile in care ne luam cele mai frumoase papusi si ieseam in parc, cu o paturica si ne mandream cu accesoriile lor. De, acum nu mai vad copii sa faca asa ceva. Dar inflorim la gandul ca avem mai multe amintiri haioase in 4 ani, decat altii in 10, hihi.  
"Aah,intervendul imi aduce aminte de perioada cand am traversat tundra siberiana cu mainile goale.mi-au degerat patru degete.fireste au crescut la loc.
O luna intreaba nu ne-am hranit decat cu zapada si iar zapada,uneori in vacanta si de sarbatori mocirla dar cu masura. E si dupa cateva saptamani am aflat ca zapada si mocirla sunt acelasi lucru,si era sa facem greva
."
Si sa nu uit melodia Bitza-Vorbeste Vinul, care o adoram inca de cand am auzit-o prima data. La tv! Atomic tv! 
Eh, Blaster ne Blaster mie nu-mi pasa. Mi-e somn. Eu n-am condus tancuri in razboi!


Eu: Nu ma duci in spatele blocului sa ma impusti,nu?
Ea: Oof, cine i-a spus!?

Cand invatam sa spargem caramizi cu capul?

Imi dau si eu putin cu pieptanul prin cap si tu crezi ca facem poze! "Facem poze? Le facem la fel!" Sau nu!
God, nu mai scot un cuvintel, nu mai scriu si gata. Cea mai buna metoda pentru a nu mai fi insusit. Nu ca as avea eu cine stie ce replici amuzante, dragute, dar acestea sunt gesturi urate! Prima data am spus ca poate am si cu ea multe in comun. De fapt nu am spus, mi-am inpus de dragul unei minunate prietene. Dar intrece masura, bunul simt! `COINCIDENTE` Wtf!!!
Nu incep sa insirui cuvintere sustite ca sunt multe; dar CICO& salutul IUHUU e prea de tot! Prea evident! Prea prost sa fii sa copiezi tocmai cuvintele pe care le scpune cel mai des anumita persoana.
Mda, sa lasam cele rele cu cele rele! Oare peste cateva zile ma trezesc ca spune si asta? Aceasta este de la Mondenii si poate ca aici exagerez eu si imi imaginez lucruri si trag concluzii pripite! Ce sa zic, profil privat. Bine ca hi5`ul ne permite intimitate:) 

"N-am momeala potrivita. Asta nu-i buna! Am incercat-o si pe asta si nimic! Viermi, rame, gandaci, licurici, am incercat tot ce zboara si se tarasne! Nu-s bune niciuna! NIMIC!!" Vezi, m-am inveselit!

In caz ca n-ai stiut, azi este soare nu e frig

Rejoice..it`s a bright new morning . .
Ah, in sfarsit e primavara! CALDURA! Am  geamul deschis si e super!Da frate, sunt in tricou! Cu niste cico, prajiturele, muzica deschisa in winamp si sa curga timpul peste cartoane si episoade din Povestiri din cripta :X

I Need A Hero

Sa mai spuna cineva ca azi nu a fost o zi relaxanta. Dupa ce am venit cu o ora mai devreme, un sandwich a fost remediul perfect! Si parcul bineinteles. 
Am facut vreo patru ore si apoi se gaseste cineva sa vorbeasca atunci cand trebuia sa taca. Si pac-pac in 10 minute, toata clasa era goala. Noi, extra bucurosi plecam in directii diferite (Mc, spre casa si alte locatii) Dar asta nu este partea cea mai interesanta (si nu ca ar fi vreuna). Am calatorit bine cu metroul, nu tu coate, nu tu branci, nu tu nervi, scaune libere!
In fine, sariram peste chesta. Ajung si eu la Eroilor, grabita ca in totdeauna sa ajung de partea cealalta a peronului, macar sa nu stau degaba pana vine metroul. Ma imbie un miros de prajiturele si Fornetti de metrou de imi urla compartimentul! :))
Ma si pe cine vad (si ma vede din pacate) ca astepta metroul spre Preciziei? Fosta mea profa de matematica! Cosmarul meu! Si al Ioanei si Dianei, Catalinei, Roxanei, Samirei, a lui Laurentiu, Alexandru si lista continua. O salut respectuos si dau sa-mi continui drumul. De unde!! Se suceste dupa mine si-mi tranteste niste intrebari cu subiect scolar. "Dumnezeule mare, ai mila!!! Hai mai verzulitule mai repede la Gorjului!!!" Eh si asa am stat eu incordata pana la destinatie cu intrebari plictisitoare si vesnicul miros de NAFTALINA! Dar! Am supravietuit. I'm a survivor, I'm gonna make it! Haha.

Hey you!

Ha, inca o zi cu Georgiana. Dupa cinci luni intregi iesim si noi impreuna ca oamenii afara. La bancute, cu ceva de rontait, cico si bonus o ciocolatica Milka cu pete (din care am luat si eu trei patratele si restul ea) "Ce-ai ma, n-am mancat-o pe toata!" Da sigur si marmota ce facea? Mai invelea ciocolata in stanion? Eh, trecand peste asta, a fost o zi super. Prima in care am simtit primavara, CALDURA! Eh si cum nu toate trebuie sa mearga bine, in timp ce `suetam` de zor, niste mucosi se gasesc si ei sa arunce cu bulgari. Mai intai dupa muste verzi apoi in noi. Hmm..hai lasa-i, cat or sa arunce. Pai nici cand le-au inghetat mainile nu s-au oprit! Pana cand s-a enervat Geta si i-a gonit acasa! Asta a fost cireasa de pe tort =))


Sa intru un pic in amanunte(necenzurate).
Ea: Ce e asta ma?
Eu: Axl Rose al Romaniei!
Ea: Compact? Hai schimba!
(dupa un minutel)
Eu: Fir'ai tu de Arnaut!
Ea: Tu`i muma`n cur! Ba, sa`mi zici si mie cand arunca cu bulari barem sa nu ma fac de "malachie"!
Malahie = cuvant folosit de o tiganca stresata, cu care acum ne amuzam :))

Purple Rain

`Milk and toast and honey make it sunny on a rainy Saturday
Milk and toast, some coffee take the stuffiness out of days you hate,

you really hate
Slow morning news pass me by
I try not to analyse but didn't he blow my mind this time
Didn't he blow my mind`


Ah, bine ca am ajuns acasa. Dupa o zi extra plictisitoare, profit si eu de weekend si ma voi delecta cu niste filmulete inainte de cina, ceva cico fierbinte pentru ca am racit cobza! Jeez, sunt atat de racita ca-mi curg ochii. De nas nici nu se mai pune problema sa vorbesc, pentru ca-mi curge ca Amazonul. Se pare ca inactivitatea mea dinamica e foarte prolifica atunci cand e vorba de guturai. Din fericire stiu remediul. RELAXARE! Filme, muzica, bauturele fierbinti si bineinteles somnic.
Ah, nu-mi place sa fiu bolnava. Detesc sa-mi vizitez amicii la spital cand sunt bolnavi. Intrii si te izbeste mirosul ala insuportabil. Aah, am si eu nevoie de un pat! Apoi esti nevoit sa le spui ca arata mai bine ca-n realitate "Arati grozav! Nu-i asa? Arata superb!" Si te imbie sa gusti din mancarea lor. Pentea alba si-un piure verzui  =))
Mi-e foame. Dar de unde atatia hamburgeri? Cinci lei unui, dar ce face mi-l baga el in gura? :))
Nu e grav, zau! Mi-e foame asta-i tot. Credeam ca scriu pe blog dar am dat peste un sandwich...

Primavara

Primavara soarele se joaca in mana ta
Imi aduc aminte ochiul tau albastru...


Primavara soarele se joaca in mana ta
Imi aduc aminte ochiul tau albastru cum gemea
Ce poveste innorata am trait noi doi
Nu stiam pe atunci cand soarele ne lumineaza pe amandoi.
Ai plecat din anotimpul meu
Ia si-o frunza sa nu-ti fie greu.
Am sa matur strazile pustii
Maine am sa umplu cerul cu prostii
Am sa-ti caut umbra trista in balansoar
Urma trupului fierbinte pe trotuar.
Daca vantul ar fi cu mine prieten din liceu
Mi-as trimite rasuflarea in parul tau
Daca marea prietena de-a mea
Sarea de pe sanii tai m-ar vindeca...
Primavara soarele se joaca in mana ta
Sarea de pe sanii tai m-ar vindeca
Ce poveste innorata am trait noi doi
Mi-as trimite rasuflarea in parul tau.
Vama Veche-Primavara

Buna dimineata, martisor

Eh, uite ca a venit si primavara. Se simt schimbari. A inceput sa ploua, cu martisoare bineinteles! Prietenii mei imi stiu politica "nu tu martisor, nu tu bombonica!"
Cei mai multi, cand aud primavara se gandesc la vacanta de doua saptamani, care de vreo doi ani e doar de o saptamana, dar sa lasam cele rele cu cele rele si sa trecem la cele bune. Cum ar fi melodiile gasit acum cateva zile. Ah, clasa a IIIa. Cate amintiri frumoase, haioase si unele de care.. imi e rusine!!
Si cati ghiocei ii aduceam mamei acasa. Mai ales de 1 Martie. Eh, da, pe atunci acele micute buchetele de ghiocei nu erau decat 50 centi. Vremuri bune, vremuri bune .. 
Si cate felicitari confectionam si cateva ore peste program asa pe afarica sa ne jucam. Si noi soareci frumosi si mici. Hihiii. Am tot spus ca voi achizitiona o agenda sa notez toate aceste peripetii. Sa nu le uit pana la 50 de ani(sau cel putin sa am ceva ce stiu ca ma va face sa rad chiar si in cea mai ploioasa duminica). Si sa nu uite Ioana EVER cate perechi de blugi si-a rupt si cate pixuri, gume, radiere trebuie sa-mi inapoieze! :))
P.S.Am primit o scrisorica cu un martisor de scumpa mea Alexxy si este minunat, frumos si super draguuut <3 

Eh, si cat am stat eu sa scriu si sa palavragesc, mac mac mac, a inceput sa ploua si cu picuri de apa, iar apoi cu fulgisori. Noroc ca baba mea a trecut si a fost soare! :>
Am fost si super inspirata sa-mi iau bocancii si sa ma imbrac mai bine. Chiar daca tot uda am ajuns acasa si m-am `inecat ca tiganul la mal` pentru ca fix la 10 m de bloc am calcat intr-o baltoaca adanca. Eh, este PRIMAVARAAA!!! Iar primavara soarele se joaca-n mana ta, hihi.

VIZITATORI