Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

Total Eclipse Of The Heart

Uh, dupa doua saptamani de plictiseala imi repar si ca un om normal pc-ul. Si prin "repar" vreau sa spun ca l-am formatat si nu mai am nimic in el! Eh, din nou, sa lasam cele rele cu cele rele si sa trecem la cele bune, cum ar fi zilele petrecute cu Georgiana. Ca de obicei, am baut cico, ne-am desenat profilele, am vorbit mult si..rasete cat cuprinde.You can  make me smile even in the toughest situations! Love you Jorj!
Serios, fiinta asta reuseste mereu. Well.. si eu sunt o persoane care se amuza foarte repede si din orice. E bine ca stiu ce am de facut. `Buna Geta, ce faci scumpo? eu bine... tocmai am vazut-o pe Vila. Era cu Gheorghe! si.. clasicul *buna nepoata!*` =))))))))
Ce pot sa spun, sunt bucuroasa ca am intalnit-o. De fapt, ca am cunoscut-o. Cred ca prima data, eram clasa a doua, eram cu Ioana la brat si dezbateam o banda desenata si mai povesteam ce s-a intamplat `azi` in Copiii de la 402. Si la un moment dat apare ea. `heeeeey ce faci ioana? Ioana uite ce mi-a luat mama din Grecia, iti place? Da, am fost pe la modeling si..` bla bla haine din Grecia, bla bla moda, bla bla chestii scumpe, bla bla nimic interesant, bla bla nervii irinei intinsi la maxim!Coate in ficatul ioanei ca semn de `scapa de ea!misca-te!`. Pentru ca am avut amandoua sansa de a ne cunoaste, trebuie sa ii fim recunoscatoare Madalinei(tipa din blocul de vis a vis care umbla cu o droaie de copii dupa ea, pantaloni sport, ghete de iarna, un pulover groscior si o geanta pe care o flutura din cand in cand, iar georgiana spune `Uite-o pe madalina!E cu mama ioanei, aia buturuga! AA..nu, e fisa!`
Pe parcursul a aproape trei anisori am avut cateva melodii ale noastre. Doar ca nu-mi aduc aminte decat de prima si ultima. Prima Nightwish-eva si ultima Mike-you are not alone.
Eeh si ca orice alta prietenie trendasa au fost si multe certuri. Pe mancare bineinteles. Dar de un an nu mai facem gura cand cealalta, (de cele mai multe ori aceasta fiind Georgeta. Cam 99% ea si 1% eu) susteste cate un cartof.
Stii, mi-e dor sa vizionez cateva episoade din Viata cu Louie si Piratul Jack cel teribil. Iar dupa ce m-am delectat cu niste biscuitei si lapte (si niste ghiveci=)))))))) de legume) ar fi indispensabil pentru mine, mai ales ca mor de plictiseala si tocmai am venit de la scoala, unde toata ziua mi-a  fost somn si mi-a mirosit numai a `primavara` care apropo mai e putin si vineeeee si primesc martisoare si lalele de la Georgeta. Eh, d'apoi soare sa avem. Ca mie una, mi-a ajuns pana peste cat toata aceasta zapada usor topita cu care daca faci un bulgare de te loveste ca o piatra.  Dar, trebuie sa recunosc ceva. Dupa doua luni de zile am reusit sa-mi vad in sfarsit asfaltul din fata blocului. Si dupa 10 ani..bine, bine..9 ani. Deci dupa 9 ani de cand ma stiu in blocul asta, abia saptamana trecuta a izbutit si carna sa ne puna usi noi la ambele intrari. Da, termopane! :>

N-am terminat!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VIZITATORI