Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

November rain

Well, desi a fost o perioada in care nu m-am simtit deloc bine, am reusit sa strecor cateva ore din rutina mea zilnica si ma ma intalnesc cu prietenele mele. Am vazut un film pe care scumpa mea Ioana il adora(si se ruga de mine de vreo opt ani sa-l vizionez si eu); si am aflat ca snitelele micute sunt de fapt pui shanghai, al caror secret de a nu se lipii in tigaie este sa pui ulei in preparatul acela cu oua si faina:>

`Play upon your heart strings to me
I will sing a strange melody
Dance with me a magic ballet
Stay with me `til night turns to day
Let me in your dreams
Lock my in your arms
Angel in my heart
Angel in my heart`

 Ei bine, ieri am stat ceva timp cu Georgiana si, ca de obicei ne-am amuzat copios dupa ce i-am povestit anumite lucruri si am remarcat progresele ei in prepararea cico`ului. Si am reusit sa-i fac niste poze minunate, atat ei cat si merelor ei. Sau erau kiwi? Eh, ideea e ca sunt super. Doar sa ma le trimita si mie sa le vada si globii mei oculari mai bine. Si da..sper sa nu astept o luna pana mi le da! Inca nu am primit o poza facuta in Izvor! "A, nu ti-am dat-o? Eh, ti-o dau in seara asta. Daca intru" Haha:) Tipic ei. Dar ce sa-i faci, asta este Georgiana and I love her.
In ceea ce priveste titlul postarii, noi doar obisnuim sa o asculdam des aceasta melodia. Yeah,we love it! Se afla mereu printre playlist`ul zilelor cand merg la ea sau iesim la o sueta in parc la bancuta.
Ah, acele momente minunate cand ne savuram sandwich`urile si sucul, ascultandu-i pe dragutii de Chris de Burgh, Eric Clapton, Kenny G, Eric Darius, Guns`N Roses, Scorpions. Asta da muzica! &Da, stiu, omit multi alti muzicieni divini, am numit doar cativa. Foarte putini.

-Auzi, la sueta cu Bahnu ..Doamneee!!
-Esti cam invidioasa, ha? :>
-Da, recunosc =)))))))))))))

2 comentarii:

...:> >:D< Muzicieni divini! DA ;)

 

Trimiteți un comentariu

VIZITATORI