Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

November rain

Well, desi a fost o perioada in care nu m-am simtit deloc bine, am reusit sa strecor cateva ore din rutina mea zilnica si ma ma intalnesc cu prietenele mele. Am vazut un film pe care scumpa mea Ioana il adora(si se ruga de mine de vreo opt ani sa-l vizionez si eu); si am aflat ca snitelele micute sunt de fapt pui shanghai, al caror secret de a nu se lipii in tigaie este sa pui ulei in preparatul acela cu oua si faina:>

`Play upon your heart strings to me
I will sing a strange melody
Dance with me a magic ballet
Stay with me `til night turns to day
Let me in your dreams
Lock my in your arms
Angel in my heart
Angel in my heart`

 Ei bine, ieri am stat ceva timp cu Georgiana si, ca de obicei ne-am amuzat copios dupa ce i-am povestit anumite lucruri si am remarcat progresele ei in prepararea cico`ului. Si am reusit sa-i fac niste poze minunate, atat ei cat si merelor ei. Sau erau kiwi? Eh, ideea e ca sunt super. Doar sa ma le trimita si mie sa le vada si globii mei oculari mai bine. Si da..sper sa nu astept o luna pana mi le da! Inca nu am primit o poza facuta in Izvor! "A, nu ti-am dat-o? Eh, ti-o dau in seara asta. Daca intru" Haha:) Tipic ei. Dar ce sa-i faci, asta este Georgiana and I love her.
In ceea ce priveste titlul postarii, noi doar obisnuim sa o asculdam des aceasta melodia. Yeah,we love it! Se afla mereu printre playlist`ul zilelor cand merg la ea sau iesim la o sueta in parc la bancuta.
Ah, acele momente minunate cand ne savuram sandwich`urile si sucul, ascultandu-i pe dragutii de Chris de Burgh, Eric Clapton, Kenny G, Eric Darius, Guns`N Roses, Scorpions. Asta da muzica! &Da, stiu, omit multi alti muzicieni divini, am numit doar cativa. Foarte putini.

-Auzi, la sueta cu Bahnu ..Doamneee!!
-Esti cam invidioasa, ha? :>
-Da, recunosc =)))))))))))))

Is you Is or Is you ain`t my baby?

Calator spre infinit

Am s-astept, ca primul intelept,
Sa ating lumina.
Ea ma va purta in drum spre casa ta
Unde pentr-o clipa voi sta...
La primul meu drum, gandul tau cel bun
Stiu ca ma va-nsoti.
Maine voi porni acolo de-unde stiu
Ca vine din neant lumina...
Voi porni la intamplare,
Voi deschide si alte porti.
Vor fi multe semne de intrebare
Nu vei dormi multe nopti.
Nopti intregi in care stiu ca vei atinge tinta
Stiu ca vei reusi.
Maine voi porni acolo de-unde stiu
Ca vine din neant lumina...
Am s-astept, ca primul intelept,
Sa ating lumina.
Ea ma va purta in drum spre casa ta
Unde pentr-o clipa voi sta...
La primul meu drum, gandul tau cel bun
Stiu ca ma va-nsoti.
Maine voi porni acolo de-unde stiu
Ca vine din neant lumina...
Voi fi, la nesfarsit,
Calator spre infinit...
Compact-Calator spre infinit

Cantec Pentru Prieteni

In seara asta mare,
Cu totii vom canta.
Va fi o sarbatoare
Ce n-o putem uita.
S-aprinda fiecare
Scanteia ce-i va da
Speranta pentru maine
Puterea de-a visa.
Ai nevoie de-un prieten
Pe care, cu-adevarat,
Sa il simti aproape de tine
Atunci cand viata greu te va incerca.
Compact-Cantec Pentru Prieteni

La noua ani fara claxon!

Incep direct. In weekend am fost pe la Ploiesti pentru un gratarel in familie :)
Fiecare familie are cate o traditie. Gratare in aer liber, vacante de vara langa lac .. 
Mda, am lenevit in pat pana la 9 jumate iar mama se pendula prin casa sa nu uite ceva. Si dupa ce trecuse de ora 13 ne-am adunat in sfarsit, ne-am luat catrafusele si am plecat. "Am o idee, nu mai bine ramanem acasa?"
Cu radioul pornit, unde am auzit ca noaptea trecuta Steaua a fost praf iar Rapidul si mai praf!Oh, haide aparare, misca-te! Ce zici de fundasii astia? Nu-s buni de nimic! Asta e aparare? Daca as fi aparat eu tara asa, ati mai fi mancat acum doar rabdari prajite! =))))
Mai mare plictisul decat tortul verisoarei, care implineste 9 ani pe 25 februarie. Eh, un filmulet inainte de data. Dar cine suntem noi, nasii din Bucuresti? :))
"Hei Ana, ce spui? Esti alergica la tort? Nu-i nimic, mananc eu in locul tau"

Fat old sun

In sfarsit, vad si eu asfalt in loc de zapada si mocirla! Doua luni intregi nu ne-am `hranit` decat cu zapada si iar zapada! Uneori, in vacanta si de sarbatori mocirla, dar cu masura! Iar dupa cateva saptamani am aflat ca zapada si mocirla erau acelas lucru si era sa facem greva! 
Ei bine, observ ca s-au inmultit cacatii de pe strada mai ceva ca fanii lui Michael ca ciupercile dupa ploaie :) 
Eh, cum spun eu si apropiatii mei si cum am tot spus in ultimele postari. Sa lasam cele rele cu cele ele si sa trecem la cele bune, cum ar fi: azi mi-a achizitionat un pix nou. Si cum stim toti ca globuletele se pun in functie de beteleala nu beteleala in functie de globulete, concluzia este ca dupa o vodka si un gin tonic vezi 2 in 1.
Eh, acum trebuie sa fug la dus, chiar daca este 01:59, chiar daca mi-e somn si lene, trebuie! pentru ca maine la 6 a.m.  voi fii plecata:)

Total Eclipse Of The Heart

Uh, dupa doua saptamani de plictiseala imi repar si ca un om normal pc-ul. Si prin "repar" vreau sa spun ca l-am formatat si nu mai am nimic in el! Eh, din nou, sa lasam cele rele cu cele rele si sa trecem la cele bune, cum ar fi zilele petrecute cu Georgiana. Ca de obicei, am baut cico, ne-am desenat profilele, am vorbit mult si..rasete cat cuprinde.You can  make me smile even in the toughest situations! Love you Jorj!
Serios, fiinta asta reuseste mereu. Well.. si eu sunt o persoane care se amuza foarte repede si din orice. E bine ca stiu ce am de facut. `Buna Geta, ce faci scumpo? eu bine... tocmai am vazut-o pe Vila. Era cu Gheorghe! si.. clasicul *buna nepoata!*` =))))))))
Ce pot sa spun, sunt bucuroasa ca am intalnit-o. De fapt, ca am cunoscut-o. Cred ca prima data, eram clasa a doua, eram cu Ioana la brat si dezbateam o banda desenata si mai povesteam ce s-a intamplat `azi` in Copiii de la 402. Si la un moment dat apare ea. `heeeeey ce faci ioana? Ioana uite ce mi-a luat mama din Grecia, iti place? Da, am fost pe la modeling si..` bla bla haine din Grecia, bla bla moda, bla bla chestii scumpe, bla bla nimic interesant, bla bla nervii irinei intinsi la maxim!Coate in ficatul ioanei ca semn de `scapa de ea!misca-te!`. Pentru ca am avut amandoua sansa de a ne cunoaste, trebuie sa ii fim recunoscatoare Madalinei(tipa din blocul de vis a vis care umbla cu o droaie de copii dupa ea, pantaloni sport, ghete de iarna, un pulover groscior si o geanta pe care o flutura din cand in cand, iar georgiana spune `Uite-o pe madalina!E cu mama ioanei, aia buturuga! AA..nu, e fisa!`
Pe parcursul a aproape trei anisori am avut cateva melodii ale noastre. Doar ca nu-mi aduc aminte decat de prima si ultima. Prima Nightwish-eva si ultima Mike-you are not alone.
Eeh si ca orice alta prietenie trendasa au fost si multe certuri. Pe mancare bineinteles. Dar de un an nu mai facem gura cand cealalta, (de cele mai multe ori aceasta fiind Georgeta. Cam 99% ea si 1% eu) susteste cate un cartof.
Stii, mi-e dor sa vizionez cateva episoade din Viata cu Louie si Piratul Jack cel teribil. Iar dupa ce m-am delectat cu niste biscuitei si lapte (si niste ghiveci=)))))))) de legume) ar fi indispensabil pentru mine, mai ales ca mor de plictiseala si tocmai am venit de la scoala, unde toata ziua mi-a  fost somn si mi-a mirosit numai a `primavara` care apropo mai e putin si vineeeee si primesc martisoare si lalele de la Georgeta. Eh, d'apoi soare sa avem. Ca mie una, mi-a ajuns pana peste cat toata aceasta zapada usor topita cu care daca faci un bulgare de te loveste ca o piatra.  Dar, trebuie sa recunosc ceva. Dupa doua luni de zile am reusit sa-mi vad in sfarsit asfaltul din fata blocului. Si dupa 10 ani..bine, bine..9 ani. Deci dupa 9 ani de cand ma stiu in blocul asta, abia saptamana trecuta a izbutit si carna sa ne puna usi noi la ambele intrari. Da, termopane! :>

N-am terminat!

VIZITATORI