Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

Waiting on your call ..


She says: We've got to hold on to what we've got
'Cause it doesn't make a difference
If we make it or not
We've got each other and that's a lot
For love - we'll give it a shot
Tommy got his six string in hock
Now he's holding in what he used
To make it talk - so tough, it's tough.


Am ascultat-o azi si mi-am adus aminte de vremurile cand ma plimbam cu Georgiana prin Cismigiu si leneveam pe iarba, langa lac, ascultand muzica si imaginandu-ne viitoarul nostru. Locuind impreuna, intr-o casa decorata bucatica cu bucatica dupa vointa noastra.. Chiar ne-am descris-o complet. De la usi pana la gresia din baie.
Bineinteles, zile caldute de vara, cu adieri racoroase de popcorn si zgomotele naturii si ale burtilor noastre care leit privighetorilor, parca ne spuneau `me foame!`
Eh, nu am vazut-o de anul trecut iar linistea mea zilnica parca-mi spunea ca ceva lipseste. Hello, nu ti-a mai spus nimeni `da-te dreacu, coboara!; mi-e pofta de o shaorma.. ; Si chiar daca am vorbit la telefon imi e tare dor de ea. Dar e prea frig pentru o relaxare in Cismigiu asa ca ne vom relaxam la mine, facem budincuta (de data asta sper sa nu-mi mai puna sara in loc de zahar) ascultam muzica si ne delectam cu un film. Si sa nu uit sa cumpar vreo trei paini ca sa le rontaie in timpul acestuia. Parca mi-o si imaginez `Auzi.. ai putina paine? Adu-mi si mie, please!` =)))))
Si poate trecem un pic si pe la ea sa ma serveasca cu o supa greceasca si niste fasui gigantice. Si sa o aud pe maica-sa `goale sa le vad!!` (farfuriile)

So baby say you love me because I see your true colours!! Te vad! Si te aud! Da.. fredoneaza in continuare.. eu raman narcotizata de mister. Sau nu. De fapt stiu..chiar stiu. Tu dormi .. eu astept(si nu) ziua de maine. Astept o bomboana iar tu dormi. Nu-i nimic..acum ma bag si eu in pat!!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VIZITATORI