Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

Happy new year, 2010

Here we are, me and you
Now`s the time for us to say...Happy new year!
Ei uite cum trece timpul. Deja suntem in 2010.. incerc sa-mi amintesc toate lucrurile petrecute in anul precedent. Cele bune, mai putin bune si..cele rele..
In primul rand, m-am relaxat o saptamana la mare iar apoi o luna intreaga la tara, departa de agitatia orasului, de zgomot, nervi si mai ales de vanzatoarea ciufuta de la magazinul de langa `xerox` care incepe sa te mustruluiasca pe motiv ca stai in magazin si nu cumperi nimic. (am spus `xerox` pt ca asa ii spunea cand eram mica. Obisnuiau sa lipeasca pe usa un bilet cu`avem xerox`, de aici si numele). Am desenat, am facut singura pizza, am facut budinca cu Georgeta si multe altele. De cele cele nu amintesc.

Eh, si cum i-am spus (si repetat de cateva ori) si lui Strudel, am avut grija sa am indispensabili rosii si cat mai multi bani in mana (plus vesnicul paharel cu o bautura anume)
Am vazut jocul de artificii, iar dupa ce am mai infulecat niste prajituri (Dumnezeule ajuta-ma sa intru in continuare pe usa liceului, sa nu fie necesara deschiderea celeilalte si sa nu mi se urce glicemia la 400!) ..Deci cum spuneam, dupa toate astea am fost vizitata de fratiorul meu vitreg si drag si cei trei prieteni teribili ai lui. `buna buna, la multi ani!!! sanatate, bauturica, multi bani ca na.. sa traiti nea Toni` (Toni fiind tata) Bun.. mai stau, mai vorbesc, imi mai beau din vin si la un moment dat se hotarasc sa plece si ei sa se distreze. Iar ma iau cu `buna seara nea Toni, sa traiti, la multi ani, toate cele bune!!!` Well, well..multumesc, si eu???! Eu sa traiesc, eu mi`s mai tanara! Nu tu `pa irina, la multi ani` Firati voi ai dracu` astazi si maine, pai mai vedeti voi straluci cand va ustura buzele! =)))))
Eh, noi sa fim sanatosi. La multi ani :)

1 comentarii:

Super :))
only you...zmeurica
am avut si eu banetu la mine, am baut sampania si am dat cu sticla de asfalt, mai vorbim noi...pe curand :*

 

Trimiteți un comentariu

VIZITATORI