Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

Fever

I think we dream so we don't have to be apart so long. If we're in each other's dreams, we can be together all the time.

Heeey vacanta 8->
Din nou. LIBERTATE!! O saptamana intreaga in care ma pot relaxa total, la caldurica, muzica buna, un filmulet inainte de cina, ma culca si ma trezesc cand vreau eu.

Drumul pana la liceu este o lupta pentru supravietuire, un sport extrem...in metrou instinctele primare pun stapanire pe firea noastra deja destul de animalica, figuri cu picioarele, coatele, genti intre coaste, mape in stomac, miscarile din Matrix deja par primitive.
Cred ca daca m-as muta intr-un liceu mai apropiat casei nu mi s-ar mai parea o idee atat de buna ca la inceputul lunii septembrie. Acum imi place ca fac o ora si ceva pe drum. Am tip sa ..privesc.. Ok, imi place sa calatoresc (intr-o masina bineinteles) iar zece statii de metrou sunt perfecte. Altfel mi s-ar parea prea putin. Plus ca e si un avantaj sa faci o jumatate de ora dus si inca una intors pe jos (. Ma mentin verde si mereu tanara!

Dar sa lasam cele rele cu cele rele si sa trecem la cele bune. Cum ar fi timpul petrecut cu Georgiana in care am ras pana ne-a durut burta.
Ei bine, probabil ca pentru ceilanti vom fi parand doua batrane ciudate care se descalta cand obosesc,isi trantesc in drum sacosele cu achizitii si-si cumpara prajiturele mortale.Pentru noi insa,una fata de cealalta nu suntem decat noi insine,aceleasi doua fetite care imparteau o acadea pe bordura.
Eeh, momentan ma relaxez cu o ceasca de ceai si una de cico, biscuitei si episoade din Viata cu Louie si bineinteles ascult si niste muzica 8-> Da..`When you're alone, do you let go? Are you wild and willin' or is it just for show? Ooh c'mon `

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VIZITATORI