Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

Hai, iti fac cinste cu o ciorba!

Morning:*:*
Pai..da, este dimineata de sase decembrie, a venit mosul, eu mi-s treaza de la opt iar acum ma indop cu biscuitei, beau niste cico rico, Josie is beside me, watch tv and listen to music.
Chiar nu stiu de ce am asa un chef de viata azi, de obicei sunt plictisita, am chef sa desenez/scriu ceva (desi nu reusesc nicodata sa finisez) dar mai ales am in minte fraza `oooof..e duminica..maine la scoala..!!!` . Cum spunea Nechifor Caliman, ptiu drace! Poate din cauza ca ma simt ca un copil amintindu-mi diminetile de sase decembrie de acum patru-cinci ani, cand saream din pat de la sase dimineata nerabdatoare sa vad ce am primit, iar apoi stateam pe canapeaua din sufragerie savurandu-mi ceaiul cu noua mea achizitie (un animal de plus..mereu primeam un animal de plus..chiar si azi!!) Dar lasa, vine ea vacanta! Vine le Craciunul!!! Vin cadourile! Si apoi cine face o mica excursie pe la tara, padure, cine se da cu sania si bea vin fiert cu scortisoara? Eu! Eh si verisoara mea iubita si prietena ei.
Din pacate prietenele mele sunt ocupate azi..poate am sa izbutesc s-o conving pe Georgeta sa iesim putin. Nu o sa-i convina, dar dupa ce are sa auda ca o scot la o ciorba calda de fasole cu ciolan afumat va sarii in sus de bucurie!!!

2 comentarii:

bravo, stilul inconfundabil si textura aparte descriu originalitatea creatiei miericiene :))
miericicăăă

 

Miericienii (in special eu Miericica sefa) iti multumesc foarte mult domnule Strudel de pe planeta Strudelia si le transmitem un `ovidelshtud` tuturor =)))):*:*

 

Trimiteți un comentariu

VIZITATORI