Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

Blue Christmas

Poate din prea multa munca, scoala, agitatie, graba si multa multa treaba nu ati remarcat un lucru simplut, dar foarte deosebit. Cel putin pentru mine e un motiv de bucurie, asa ca am grija sa reamintesc tuturor prietenilor cu un scurt sms sau cu un apropo gen "Ce mi-ai luat de Craciun?!" Pai da..este luna decembrie, copacii sunt aproape nuzi, prin toate super marketurile se aud melodii gen `Santa Claus is coming to town` s-au deschis chioscuri cu articole, decoratii, jucarii, canite cu mosul, lumanarele parfumate etc.

Acum, dupa ce i-am urat Happy B`day Romaniei, am decis ca e timpul sa ma plimb putin prin Bucuresti sa ma minunez de peisaj, sa fac ceva poze, sa ascult muzica de suflet, sa vad luminitele si sa vad programul de la patinuar. Bineinteles am ales sa mers intr-un parc. Bineinteles..dragutul Cismigiu :)
Asa ca am luat-o pe Ioana si sa treaca timpul peste muzica si plimbari. Ok..am mers mai intai la un magazin sa ne aprovizionam cu mancare, apa plata, o napolitana, o ciunga si ceva ciocolata.
Vreo doua ore am stat pe o banca si ne-am minunata de peisaj si toate cele. Plus ca a inghetat sufletul in noi pentru ca banca aia era sloi, am facut si niste poze, am pus tara la cale cum facem de fiecare data cand ne intalnim; adica ne-am plans de tot si toate: `neajunsuri`, dar mai ales de faptul ca scumpa mea vecina, doamna Carna imi opreste apa calda fix in momentul cand am cea mai mare nevoie de ea!!!
Fac o mica paranteza si reamintesc cunoscutilor cat de mult nu imi suport eu vecinii!!! Pentru ca de cand ma stiu aici toti mosi si mai ales nepoatele lor galagioase nu mi-au dat pace niciodata!! da, nepoate! ai naibii toti aveau nepoate! Mai ales nepoata Carnei si fetita ciufulitei aleia cu palton si tacsu care abia intra pe usa blocului!
Well..apoi ne-am ridicat hotarate sa luam drumul casei, cand, deodata zaresc bradul imens de langa patinuar si un nene care se straduia sa impodobeasca parcul cat mai frumos. Am alergat ca doua zanatice fiind narcotizate de acel ..pom, iar apoi am luat toate chioscurile la rand sa vedem cam ce articole au. Unele mai frumoase ca celelalte!!! Minunate, mirifice, mirobolante, divine, fenomenale, atat de gingase!!!! si tot ce puteam spune era "Clar!!! asta imi iei de Craciun!! asta de mos Nicolae!!! si asta de Revelion!!! da,daaaa!"

Now let's give you the answer baby ..
What do you think about  "A verry Merry Christmas and a happy new year, let`s hope it`s a good one, without any fear" ... ?
Vine CRACIUNUL!!!!!!!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

VIZITATORI