Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

Just good friends

De mica mi`aplacut sa ma inconjor de persoane frumoase. Prietenele mele (eu nu numesc pe orice "prieten"). Cu ele rad, am amintiri frumoase, cele mai sexy bexy poze pe care nici acum nu mi le`au dat..de 5 ani astept! ; despre ele incerc sa scriu acum intr`o agenda pe care inca nu am cumparat`o pt ca vreau sa fie spiciala, dar am schite`Just little good friends` & cu ele eram eu Furtuna, Will, Clover, White Cat. 
Sunt tipe pe care le cunosc doar de 2-3 ani dar care au reusit sa`mi intre in suflet si stiu ca acolo vor ramane `till the end because they're my girls.

"There`s something i would
Sure appreciate
Baby loves me
But she never shows she cares
If they ask her
Tell `em that we`re just good friends...
My baby loves me
Through she acts like i`m not there
Don`t you wanna knew?
My baby loves me"

Pe scumpicica mea Anusca am cunoscut`o acum doi ani, in 2007 in vacanta de vara cand eram la tara in vizita la bunici. I love that place! There`s my childhood!
Eram la poarta, pe o paturica pe iarba (la umbra bineinteles, soarele pajolea orice cu razele-i malefice de iulie), jucam carti si ni s`a alaturat.
Hihi :x cine`i adorabilaaaaaa? & we are Polly and Nancy (me)

"Let me fill your heart with joy and laughter
Togetherness, well that`s all I`m after
Whenever you need me, I`ll be there
I`ll be there to protect you, with an unselfish love that respect you
Just call my name and I`ll be there"


Cum am mai spus, am o colectie frumusica de benzi desenate. Si daca ar fii sa`mi aduc aminte cum le`am descoperit cu siguranta as intreba`o pe Ioana, pt ca pe atunci mai tot timpul meu liber il petrecea cu ea si inca o tipa. Asta am si facut. Ne`am intalnit si ne`am amintit o groaza de chestioare ce la faceam pe vremea cand eram Furtuna respectiv Pungasa (X-Men) , iar cand mi`am adus aminte am ras vreo sase minute incontinuu. Era o zi obisnuita dupa scoala, eram la ea, ne pregateam sa ducem gunoiul. Pe atunci trebuia sa`l luam dupa noi si pe fratiorul sau mai mic (cu care ma ajucam adesea). Acesta la un momentdat i`am aruncat o sabie extrem de mica, de plastic, castigata la pufuleti peste balcon! Iar ea "Danuuut, ce ai facut!! Nu ma intereseaza mergem la ghena sa`mi recuperez saiuta!" Cine cobora in graba scarile si a tulit`o la ghena sa`i gasesca jucaria? Noi trei! Cautand cu privirea printre toate chestiile nefolositoare de acolo am zarit un caietel colorat, mazgalit de pasta corectoare. Cum eu sunt o colectionara de lucruri veche am zis sa ma duc sa vad ce e. Si era o banda desenataaaa! Si am adorat`o si de atunci mi`am tot cumparat :) Bineinteles ca am fost si foarte nervoasa cand Ioana mi`a sustras`o..Ioana te tin minte!!

P.S. I TALK SO MUCH ABOUT THE CARTOONS, BECAUSE I PAINT.

1 comentarii:

hey....urs is a great & unique blog which i came across while searching...keep up the good work...may u get whatever u desire in ur life...keep up !!! hope u will visit my blog too....

http://rishabhdidwania.blogspot.com/
http://howugetsuccess.blogspot.com/

 

Trimiteți un comentariu

VIZITATORI