Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

Give me love`cuz I see your true colors

Mi-am tras din nou cuvintele aproape de mine, in locul unde mi-am strans toata iubirea pt sarbatorile de iarna, pe parcursul acestui an in care ni s-au intamplat multe si am devenit mai saraci dupa ce mari Maestrii ne`au parasit scena.
Inca de mica am iubit aceasta perioada, mai ales Craciunul. Anul trecut l-am petrecut la tara si trebuie sa spun ca a fost minunat! O priveliste sublima. Si sa stau pe bancuta din fata portii, cu canita de cico langa mine, prajiturele, aparatul foto si un cojoc!!este cel mai frumos lucru. Desi a fost foarte frumos a fost si foarte frig..dar asta nu m-a facut sa regret ca am ales micuta casuta din Smardan(Buzau) in locul apartamentului mei calduros din Bucuresti. Ceea ce a facut vacanta mea si mai frumoasa a fost faptul ca am petrecut-o cu bunicii. Primii mei cinci ani i-am copilarit acolo &believe me my friend, I had a beautiful childhood.
In fiecare zi de Craciun ma trezesc de dimineata, stau cu mami in casa langa fereastra, pun tara la cale cu ea si alte prietene, beau lapte, ma indop cu prajituri, desenez, mai scriu cate ceva de suflet si ascult muzica; colinde, melodii de craciun :x
Every smile I make is so true, `cause I`m truly happy.















"The light are turned way down low
Let it snow, let it snow, let it snow
When we finally kiss good-night
How I'll hate going out in the storm
But if you really hold me tight
All the way home I'll be warm
The fire is slowly dying
And, my dear, we're still good-bye-ing
But as long as you love me so
Let it snow, let it snow, let it snow"

2 comentarii:

am postat`o pt ca peste fix o luna vine mosuuuu` :D

 

fix peste 11 zile vine, si io n-am brad :))
cand te regasesti pe tine, scrii foarte frumos alaturi de cuvintele tale

 

Trimiteți un comentariu

VIZITATORI