Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

Do you really want to hurt me?

Reusesc sa ma obisnuiesc cu o anumita stare de agasare dar treaba e aceeasi in fiecare zi. Fiind o persoana ce nu poseda un mijloc de transport propriu pentru ca mi`s minora, iar ultima data cand am incercat sa pornesc o masina mi-a murit motorul de cinci ori, ma folosesc de cele puse la dispozitie de marinimosul si magnanimul nostru domn Basescu!! Si totusi am norocul ca stau intre doua statii de metrou mari si late, iar cea de ratb fix cum ies de pe aleea blocului. Ghinionul este ca dragutul trenulet nu ma duce pana unde am eu nevoie, doar daca iau drumul Spring Time-ului meu si`al iubitei mele surioare.
Well.. in ultima vreme, calatorile mele cu acest mirobolant metrou au devenit tot mai obositoare; pe parcursul calatoriei lumea coboara si urca inapoi de doua sau trei ori mai multe persoane, pana cand se aglomereaza bine. Atunci una din dorintele mele cele mai mari este sa ajunga cat mai repede la Crangasi; o zona foarte populata unde trei sferturi din metrou coboara si pot sa-i urlu linistita Ioanei in telefon "loc liber!!!" . Celelalte ar fi ca lumea din jurul meu sa nu-mi mai repire in fata, sa nu ma mai impinga pt ca metroul e ala cat e, daca ma imping pe mine nu se va lagi! Sa nu mai aiba privirea aceea de prosti cand te calca pe picioare si sa nu mai stea cu zona axiala la 10 cm de nasul meu FOARTE, EXTREM, PREA sensibil!!! Prin momente ca acesta trec zilnic iar in mintea mea ticsita de refrenele multor melodii dragi, amintirile zilei, oamenii care m-au facut sa rad in hohote si care m-au scos din mintii sunt cuvinte aruncate pentru fiecare om aflat in vagon. Iar principala fraza: "Ahh, Romania! Tu care esti plina de prosti ce nu stiu sa te pretuiasca. Asta esti tu! Metroul plin?! Pai ce inseamna astaaa?!! MA SUFOC!! Plecati! Nu-mi mai cere scuze, nu te iert. Ma enervati!! DUMNEZEULE!!!"
Ei bine,exista totusi un lucru ce imi imbunatateste starea pe care o capat dupa toata aceasta escapada in metrou &el este micul magazin de unde imi cumpar covrigei calzi!! Uite asa ma linistesc pana ajung acasa si uit de toate mirosurile neplacute ce mi-au inundat nasul si de toate ghionturile primite, din greseala, in metrou. A fragment of light at the end of the tunnel!

2 comentarii:

eu merg in fiecare zi cu metroul si nu miroase nimeni rau, adica chiar nu sunt deloc imputiti, se spala in fiecare seara, isi fac dusul si discuta civilizat, nimeni nu asculta manele la telefon si nu stranuta nimeni pe tine.nuuu :))

 

Eeeh, poate am exagerat nitel.. dar cand ma intorc acasa fraaaaanta de oboseala...aaah de ce nu pot zbura? =)))))))

 

Trimiteți un comentariu

VIZITATORI