Hearts like Ours

Keep adventuring and stay not a grown up :)

M is for Michael

Ai idee care e cel mai urat mod de a incepe o zi? Sau, in cazul meu, de a-ti strica o noapte de vara frumoasa, cu o atmosfera placuta, linistita, plina de muzica si convorbiri cu prietenii? Pai iti spun eu. Acesta este. Si doare al naibii de tare.
Stiu ca nu am avut ocazia sa-l vad in concert, nici macar sa-l privesc pentru doua secunde si sa simt ca inima imi bate atat de tare, incat la un moment dat s-ar opri si nu as mai simt nimic. Sunt atatia fani ce nu au reusit, dar oricine a putut remarca uimitorul sau talent dus la paroxism! Cat de multa dragoste poate incapea in sufletul unei singure persoane? Cat de multa grija?
Muzica sa, stilul, doar daca il priveai iti dadeai seama ca este uimitor, o persoana extraordinara, mereu calma si iubitoare, desi in sufletul sau Michael a strans toata tristetea din lume. Atatea critici si jigniri? Nu asa se trateaza un rege!
Romania a fost complet cuprinsa de vraja lui si l-au iubit inca din prima clipa. L-au iubit pentru ca in ceea ce facea, daruia totul, pentru el nu patra nimic. Iar sentimentul a fost reciproc. A fost o explozie de energie si muzica buna.
Dar nimeni nu va mai ajunge la un asemenea statut. Este de neatins, a deschis mintile tuturor. A creat multe imagini in mintile oamenilor prin muzica sa. El chiar a fost si va fi regele! Un artist care a influentat milioane de suflete. Nimeni nu-i va sterge munca si nici nu-i va depasi vreodata maretia melodiilor sale! Sunt atat de frumoase, se observa munca, emana energie pozitiva si bucuria de a le asculta mereu si mereu. God bless you wonderful soul, wonderful Angel.
I`ll never let you apart, you are always in my heart!
THE KING OF POP WILL NEVER DIE!

Fericire cat ai spune rachiu!

Ieri am avut zi libera, asa ca mi-am dedicat vreo sapte-opt ore cautarii desenelor vechi, de care m-am intragostit cand eram mica. Am gasit multe,m-am uitat la cateva epidoade, poze si am citit unele conversatii haioase.si sincer era sa cad de pe scaun razand in hohote.
Hai frate..acele desene erau minunate. Chiar ma suparam cand pierdeam episoade (pt ca intram de dimineata) Nu o sa mai vad vreodata desene gen Viata cu Louie, Copiii de la 402, Familia De Ce, Pisoiul Eek, Piratul Jack cel teribil, Lumea lui Bobby, The Flinstones, Powerpuff girls, Top Cat, Scooby Doo, Jossie and the pussycats, Courage the cowrdly dog, Tom and Jerry, Johnny Bravo, Dexter's laboratory etc.
Sincer, de ce sa nu se mai difuzele? Eeh, sorry acum, copiii vor doar ninja, roboti si distrugere in masa. "Si cine vrea sa cunoasca viata simpla a tanarului Louie?" Ei bine eu :>
Acelea erau desene intradevar frumoase si este chiar suparator faptul ca nu le gasesc si in romana. Nu ca nu le-as intelege in engleza dar sa recunoastem...suna muuuult mai bune!!! Sunt mai amuzante. Alo...vocea lui Andy Anderson? Pfff genialaaaa, divina, Dumnezeiasca!!! Acum mai sa te sperii cand deschizi tv`ul pe vreun post de desene si mai multe nu.


Eu am crescut cu Cartoon Network si Fox Kids si sunt mandra de asta!
(si cu tvr1. Cu cata nerabdare asteptam diminetile de weekend ca sa vad Mickey Mouse. My baby love)

VIZITATORI